• LIFE&STYLE

    Φάκελος πλαστικές: Η εξομολόγηση της Monica (των Friends) για τα σημάδια της ματαιοδοξίας στο πρόσωπό της

    • NewsRoom


    Μετανιωμένη για τις “φρικτές” προσπάθειές της να καταπολεμήσει τον χρόνο δηλώνει η Courteney Cox σε συνέντευξη που έδωσε. Η 52άχρονη ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από τον επί 10 χρόνια ρόλο της, υποδυόμενη την “Monica Galler”, στην αγαπημένη μας κωμική σειρά “Τα φιλαράκια”. Η Courteney είναι από τις λίγες star του Hollywood που εκφράζεται δημόσια για ένα θέμα taboo, αναφερόμενη στην πίεση που νιώθουν οι γυναίκες, για να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνισή.

    Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Courtney σε νεαρή ηλικία:cox

    Η Cox κατά την διάρκεια του “Running Wild with Bear Grylls” reality show, το οποίο προβάλλεται στο αμερικάνικο κανάλι NBC, δήλωσε ότι σήμερα έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα της, γνωρίζοντας πως έχει μεγαλώσει και πως μετάνιωσε για πολλές ενέργειες που έκανε στο παρελθόν, με στόχο να κρατήσει μακριά τις ρυτίδες από το πρόσωπό της.

    Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά ” το να βλέπω τον εαυτό μου να μεγαλώνει  δεν υπήρξε … Δεν νομίζω ότι είναι το πιο εύκολο πράγμα αλλά έχω πάρει σημαντικά  μαθήματα “.

    Courtney-Cox-Before-and-After

    Πριν από μερικά χρόνια η ίδια είχε παραδεχθεί ότι ήταν αρκετά εξοικειωμένη με τη χρήση του Botox και με τις θεραπείες μέσω λέιζερ, για να παρατείνει τη νεανική της εμφάνισή. Σήμερα είναι ολοφάνερες οι απελπισμένες προσπάθειές της, οι όποιες έχουν σαν αποτέλεσμα η κάποτε όμορφη και εντυπωσιακή ηθοποιός να δείχνει αφύσικη και αρκετά αλλοιωμένη.. Ακολουθεί σχετική φωτογραφία της Cox κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Hello I Must be Going.”

    courteney snapshot

    Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την σημερινή εικόνα της τόνισε πως πολλές φορές οι γυναίκες στην “μανία” τους να παραμείνουν όμορφες το παρακάνουν, και μία μέρα έρχεται η στιγμή που κοιτάζονται τρομοκρατημένες, από τα εμφανή λάθη τους, στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζουν πια τον εαυτό τους.

    Αριστερά η γνωστή ηθοποιός πριν τις χειρουργικές επεμβάσεις, με τις συμπρωταγωνίστριες της Jennifer Aniston &  Lisa Kudrow από την σειρά “Τα Φιλαράκια” :

    cox fr

    Η 52χρονη εκφράζοντας τα συναισθήματά της δήλωσε ” Έχω κάνει πράγματα για τα οποία λυπάμαι, και ευτυχώς είναι πράγματα που μπορούν να αλλάξουν” συνέχισε ” είμαι ok όμως με ότι έχω κάνει γιατί σήμερα έχω ένα νέο σύνθημα… Just let it be ..!

    Σχετικά με το θέμα η Jennifer Aniston τον περασμένο μήνα έγραψε: “Έχω σιχαθεί πλέον τις υπερπροσπάθειες των γυναικών να δείχνουν  τέλειες”.

    aniston

    Όπως επίσης και η Renee Zellweger, πρωταγωνίστρια των ταινιών Bridget Jones, έγραψε, στις 5 Αυγούστου, σε blog για το Huffington Post: “Υπερβολικά αδύνατη, με παραπάνω κιλά, με κυτταρίτιδα, άσχημο χαμόγελο, άσχημα ρούχα, άσχημα χέρια, όλα αυτά τα μηνύματα δημιουργούν λάθος πρότυπα στα νεαρά κορίτσια και αναμφίβολα προκαλούν μυριάδες προβλήματα σε θέματα σχετικά με την προκατάληψη, την ισότητα, την αυτο-αποδοχή και τον συναισθηματικό “εκφοβισμό” τους.”

    Bridget-Jones

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/zito-braless-epitelous-ginekes-apeleftherononte-apo-ta-desma-tou-soutien/69230

    http://www.mononews.gr/anipalo-deo-s-tis-kim-karntasian-kani-mpanio-sti-mikono/69340

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ