• LIFE&STYLE

    Are you f… serious! Δείτε την αντίδραση του ιδιοκτήτη μιας Ferrari όταν είδε το ΙΧ του να γίνεται parking (Video)

    • NewsRoom


    Απίστευτο βίντεο με πρωταγωνιστές δύο πανάκριβα αυτοκίνητα στη Virginia των ΗΠΑ έχει γίνει viral στα social media. Η οδηγός μιας κόκκινης Mercedes 380 SL προσπαθώντας να παρκάρει, καβάλησε κυριολεκτικά μια Speciale Ferrari αξίας 280.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της Ferrari όταν πήγε στον «τόπο του εγκλήματος», τρελάθηκε και σε έξαλλη κατάσταση τα ‘βαλε με την οδηγό της Mercedes: «Είσαι σοβαρή, πραγματικά είσαι σοβαρή, αυτό είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω δει ποτέ». Η γυναίκα οδηγός με συνεπιβάτες τα τρία της παιδιά και τον σύζυγο της σάστισε, δεν μπορούσε να αντιδράσει και χωρίς να αρθρώσει κουβέντα έμεινα να κοιτάζει τον τρελαμένο ιδιοκτήτη της κόκκινη Ferrari.

    Είναι γεγονός ότι το παρκάρισμα στους δρόμους είναι δύσκολο για όλους… και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Κατά καιρούς στους δρόμους βλέπουμε περίεργα παρκαρίσματα, όμως αυτό που συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πραγματικά κάτι σπάνιο.  Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες ή μάλλον υπήρχε ένας… ο τραπεζικός λογαριασμός της ιδιοκτήτριας του συλλεκτικού αυτοκινήτου! Οι περαστικοί κοίταζαν έκπληκτοι μη μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους, ενώ άλλοι δεν έχασαν ευκαιρία, τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες για να αποτυπώσουν αυτή την εντελώς «δραματική» εικόνα.

    https://www.youtube.com/watch?v=OZynXM2mgxo

     

    Η Ferrari κατασκευάζει ένα υπεραυτοκίνητο

    Πριν από λίγες εβδομάδες η Ferrari ανακοίνωσε την κατασκευή μιας μοναδικής έκδοσης της  458 Speciale- της πολύ επιτυχημένης σειράς 458 τροποποιημένης βάσει των special προδιαγραφών ενός πλούσιου Βρετανού πελάτη. Η 458 MM Speciale σχεδιάστηκε από την ομάδα σχεδιασμού της Ferrari και θυμίζει την κλασσική Ferrari  288 GTO  του 1980. Το αυτοκίνητο επίσης έχει αναδιαμορφωθεί έντονα, πιο στρογγυλό εμπρόσθετο σχήμα και διαθέτει εισόδους αέρα λίγο πίσω  από τους τροχούς, ένα γνώρισμα, το οποίο το μοιράζεται με την 488  GTB. Καθώς οι είσοδοι αέρα είναι αναγκαίοι για την V8 μηχανή  ενός αυτοκινήτου, στην 458 Specale είχε φυσικά “αναρροφηθεί”.

    Η Ferrari ισχυρίζεται ότι ο αέρας χρειάζεται για να κρυώνει την άκρως ζεστή μηχανή, λόγω της διαφορετικής κλίσης της πίσω πλευράς, η οποία φαίνεται τακτοποιημένη. Η 458 MM Speciale περιλαμβάνει επίσης μια επανασχεδιασμένη αεροτομή και ένα σύστημα με προσαρμοσμένο ήχο, εσωτερικό, και ειδικές ζάντες. Για την  Ferrari δεν είναι κάτι σπάνιο να φτιάχνει κορυφαία αυτοκίνητα  για τους εκλεκτούς πελάτες της. Άλλα γνωστά παραδείγματα περιλαμβάνουν ένα πρόσφατο όχημα 4.7 δισεκατομμυρίων με Boxer κινητήρα που φτιάχτηκε ειδικά για τον θρύλο της κιθάρας  Eric Clapton και το τετράπορτο 456s για τον Σουλτάνο του Brunei.

    Το λευκό περλέ χρώμα λέγεται Bianco Italia, και το αμάξωμα διατρέχει μια τριπλή ρίγα με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας. Οι ζάντες θυμίζουν εκείνες μιας άλλης μοναδικής κατασκευής της φίρμας, της F12 TRS, αλλά είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά για την ΜΜ Speciale. Το εσωτερικό, σε αντίθεση με τη σπαρτιάτικηδιάθεση της συμβατικής Speciale, στην περίπτωση της ΜΜ είναι ντυμένο με καφέ δέρμα Cioccolato με άσπρες ραφές και επιπλέον υπάρχει ένα καλό ηχοσύστημα.

    φερραρι2

    ferrari

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/dite-ta-9-pragmata-pou-den-gnorizete-gia-ti-ferrari-video/33739

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ta-10-pio-politeli-aftokinita-tou-2016/62147

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/h-charlize-theron-lei-j-adore-sti-mageftiki-elounta-pics/66531



    ΣΧΟΛΙΑ