• LIFE&STYLE

    Εξόρμηση στην Κύθνο για τον Παύλο Πολάκη και τον Πάνο Καμμένο – Δείτε φωτογραφίες


    Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον ο Παύλος Πολάκης και ο Πάνος Καμμένος, οι οποίοι ταξίδεψαν παρέα με τις συζύγους τους στην Κύθνο.

    Μέσα από τον προσωπικό του  λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε φωτογραφίες από την εξόρμησή τους γράφοντας στη λεζάντα:

    «Με καλούς φίλους στην Αγία Ειρήνη στην Κύθνο, στην ταβέρνα του Κώστα του Βλαστάρη».

    Ανάμεσα στις επτά φωτογραφίες που ανέβασε ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται και μια φωτογραφία του Πάνου Καμμένου με τη σύζυγό του, με τους οποίους ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας πέρασε το βράδυ της Κυριακής.

    Όπως φαίνεται η φιλία Πολάκη – Καμμένου δεν επηρεάστηκε από το πολιτικό διαζύγιο των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως καταλήγει στο σχόλιό του ο Κρητικός βουλευτής «κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο…»!

    Τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων του κ. Πολάκη είναι στην πλειοψηφία τους θετικά με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν ένας καλός συνεταίρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν λείπουν και τα ειρωνικά σχόλια όπως αυτό που ρωτά τον κ. Πολάκη αν οι δυο τους συζητούσαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών ή τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας.

    Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:



    ΣΧΟΛΙΑ