• LIFE&STYLE

    Έξαλλος ο Τομ Χανκς: Ντροπή σε όσους δεν φορούν μάσκα!

    Τομ Χανκς


    Τη σημασία του να φοράει κανείς προστατευτική μάσκα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, τόνισε με νέο μήνυμα που έστειλε στους Αμερικανούς, ο Τομ Χανκς.

    Ο «μπαμπάς της Αμερικής», όπως τον αποκαλούν τα αμερικανικά Μέσα, ο οποίος στις αρχές του Μαρτίου διαγνώσθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον με κορονοϊό, ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας στις ΗΠΑ, όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει, με τα ημερήσια κρούσματα να πλησιάζουν τις 50.000.

    Με αφορμή την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο «Greyhound», ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να παροτρύνει τον κόσμο να φοράει μάσκα.

    «Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να φτάσουμε στο αύριο: Να φοράμε μάσκα, να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς.

    «Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, όποιος δεν μπορεί να κάνει αυτά τα τρία πολύ βασικά πράγματα –τότε ντροπή του», σχολίασε ο ίδιος και πρόσθεσε εμφανώς αγανακτισμένος:

    «Μην είστε μ@@@, ξεπεράστε το, κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι πολύ βασικό. Εάν οδηγείς ένα αυτοκίνητο, δεν πρέπει να τρέχεις πάρα πολύ, χρησιμοποιείς το φλας και αποφεύγεις να χτυπήσεις πεζούς. Ω Θεέ μου, είναι κοινή λογική».

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που πέρασε με την Ρίτα Γουίλσον, αλλά και πώς είναι σήμερα, αφού ανάρρωσαν από τη νόσο COVID-19 του νέου κορονοϊόυ.

    «Είμαστε καλά. Περάσαμε περίπου 10 ημέρες με πολύ δυσάρεστα συμπτώματα. Δεν ήταν απειλητικά για την ζωή μας, ευτυχώς για εμάς. Απομονωθήκαμε για να παρακολουθήσουμε την υγεία μας, γιατί εάν ο πυρετός μας ανέβαινε, εάν οι πνεύμονές μας είχαν γεμίσει, εάν υπήρχε ένας αριθμός πραγμάτων που μπορεί να είχαν πάει στραβά, θα χρειαζόμασταν εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη. Δεν χρειάστηκε. Απομονωθήκαμε όμως για να μην το μεταδώσουμε σε κάποιον άλλον με τον οποίο θα ερχόμασταν σε επαφή και έκτοτε έχουμε συνεχίσει την ίδια απομόνωση, αλλά και την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων που ζητούν οι ειδικοί. Ευτυχώς, είμαστε καλά», δήλωσε ο Τομ Χανκς.



    ΣΧΟΛΙΑ