• LIFE&STYLE

    Έξαλλος ο Μπράτης στο GNTM: «Δεν ακούς τίποτα, νομίζεις ότι είσαι κάτι ιδιαίτερο;» (video)

    • NewsRoom
    αγγελος μπρατης gntm

    Άγγελος Μπράτης


    Μία από τις κοπέλες που σχεδόν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής δοκιμασίας στο GNTM, εξαιτίας της ζέστης, καθώς τα γυρίσματα έγιναν σε εξωτερικό χώρο, ήταν η Άννα Χατζή.

    Η διαγωνιζόμενη μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισής της, έβαλε τα κλάματα, ενώ παραπονιόταν ότι ζαλίζεται.

    Αργότερα, όταν ήρθε η ώρα της κρίσης, η Άννα Χατζή στάθηκε απέναντι από τους κριτές.

    «Θες να σε κρίνουμε με επιείκεια επειδή δεν ήσουν καλά ή θες να κρίνουμε απλά τη φωτογραφία σου; Εγώ ήμουν εκεί, κάποια στιγμή σου φώναζα κιόλας», είπε αρχικά ο κριτής.

    «Εσύ να φωνάξεις, φαντάσου! Δεν φωνάζει ποτέ», σχολίασε η Βίκυ Καγιά και η Άννα Χατζή απάντησε: «Εντάξει, όλα σε μένα θα συμβούν, είναι γεγονός αυτό».

    Η απάντησή της εξόργισε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος της είπε:

    «Σωστά, σε σένα θα συμβούν. Εσύ δεν είσαι εδώ; Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι. Ποιος σου είπε αρνητικά σχόλια στη φωτογράφιση; Σου είπα εγώ αρνητικά; Σου είπα να σκεφτείς το ρούχο. Θα σου φωνάξω πάλι τώρα. Δεν ακούς, δεν ακούς τίποτα.

    Ούτε το φωτογράφο άκουγες, ούτε εμένα άκουγες που είχα αναγκαστεί να φωνάζω για να με ακούς, λες κι εγώ είμαι εκεί διακοσμητικά και καθόμουν κάτω από τη ζέστη. Και ήσουν μόνο εσύ να υποφέρεις και ο φωτογράφος δεν υπέφερε. Αυτός που ήταν έξι ώρες και φωτογράφιζε, τον σκέφτηκες ή νομίζεις ότι εσύ είσαι κάτι ιδιαίτερο;».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ