• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Βίκυ Κάβουρα με την Μαρία Αντωνά – Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος (video)

    • NewsRoom
    καβουρα-βικυ-μαρια-αντωνα

    Μαρία Αντωνά, Βίκυ Κάβουρα


    Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Βίκυ Κάβουρα να είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου.

    Σε νέες της δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day», η ξανθιά ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή της για τα όσα ακούγονται χαρακτηρίζοντάς τα «ανήθικα».

    Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Μαρία Αντωνά, από την πλευρά της αποκάλυψε ένα περιστατικό που έγινε ανάμεσα σε εκείνη και την Βίκυ Κάβουρα.

    Η ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό που έγινε δεν ήταν ευγενικό, ήταν λίγο ανήθικο. Εμείς συστηνόμαστε στον κόσμο κι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ η άποψη της κυρίας Μαρίας που μένει στον Βόλο. Αισθάνθηκα ότι με παρουσιάζουν ως ένα πρόσωπο που δεν είμαι και θίχτηκα».

    Η δημοσιογράφος η οποία στο παρελθόν τόνισε πως η Βίκυ Κάβουρα δεν είναι η αιτία για τον χωρισμό της Ηλιάδη και του ποδοσφαιριστή ανέφερε ένα περιστατικό που έγινε στο καμαρίνι της Βίκυς Κάβουρα:

    «Είχαμε διευκρινίσει ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και πάλι ενοχλήθηκε και από αυτό. Πριν από λίγες μέρες που τη συνάντησα σε ένα καμαρίνι ήταν πάρα πολύ ενοχλημένη μαζί μου και μου το έδειξε με πολύ άσχημο τρόπο, παρ’ όλο που εγώ εδώ ανέφερα το ρεπορτάζ και τόνισα ότι δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο.

    Αν τελικά την ενοχλεί που την έχουν συσχετίσει με τον Γκέντσογλου, είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξει η ίδια. Έγινε πολύ επιθετική και μου είπε να πάω να μάθω γραμματική.

    Εντάξει, εγώ θα μάθω γραμματική αλλά και αυτή ας κοιτάξει λίγο τα προσωπικά της να τα κρύβει λίγο καλύτερα. Εγώ ανέφερα το ρεπορτάζ και διευκρίνισα ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου: Αποκαλύψεις για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις φήμες περί εγκυμοσύνης απάντησε η Lady Gaga

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Το Twitter αποθέωσε τον Χρήστο Μπάρκα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ