• LIFE&STYLE

    Eurovision: Με την Τάμτα η Κύπρος

    • NewsRoom


    Το κρατικό κανάλι της Κύπρου, ΡΙΚ (CyBc) αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το όνομα του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ισραήλ. Ο λόγος για την Τάμτα, που θα ερμηνεύσει το τραγούδι με τίτλο «Replay».

    Υπενθυμίζεται ότι, το ΡΙΚ, είχε κάνει ήδη γνωστό προ ημερών ότι, συνθέτης του τραγουδιού θα είναι ο Alex Papaconstantinou, ο οποίο είχε αναλάβει και την σύνθεση του τραγουδιού της περσινή συμμετοχή της κύπρου «Fuego» με ερμηνεύτρια την Ελένη Φουρέιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, χορογράφος της συμμετοχής θα είναι και για φέτος η Sacha JeanBaptiste.

    Φαίνεται λοιπόν ότι, το κρατικό κανάλι της Κύπρου στοχεύει για ακόμη μια φορά ψηλά, αφού διατηρεί την ήδη επιτυχημένη συνταγή που την έφερε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την πρωτιά.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΡΙΚ:

    Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, Τάμτα. Η τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός LiveΤάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha JeanBaptiste.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Shopping Star: «Εξάλλου και η Φουρέιρα στη Eurovision δεύτερη ήρθε!» – Τα καλύτερα tweets

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Φουρέιρα στα βραβεία του ραδιοφώνου της Eurovision



    ΣΧΟΛΙΑ