ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι super Βιοχάλκο-Cener, τα ισχυρά μηνύματα της Credia, ο θρίαμβος Χατζημηνά, οι business του Πουλόπουλου, το ομόλογο της Capital, πόσα λεφτά ζητάει ο Φέσσας, το μισό υπουργικό στον Μαρινάκη και ποιους υπουργούς αγαπάει η Κίμπερλι
Χρώμα, μουσική, φώτα, χορός… Ο τελικός της Eurovision είναι εδώ και όλα τα βλέμματα στρέφονται το βράδυ του Σαββάτου στη Λισαβώνα.
Στους δύο ημιτελικούς, είδαμε και ακούσαμε τραγούδια που ξεχώρισαν, καλλιτέχνες που έδωσαν εκπληκτικές ερμηνείες και φυσικά παρουσίες εκκεντρικές που κέρδισαν τη μάχη των εντυπώσεων.
Οι φανατικοί φίλοι του διαγωνισμού έχουν ήδη επιλέξει τις αγαπημένες τους συμμετοχές, ενώ οι προβλέψεις πλέον έχουν πάρει… φωτιά!
«Φωτιά» η Φουρέιρα
Το βράδυ της Τρίτης, στον πρώτο ημιτελικό, η Ελένη Φουρέιρα «τα έσπασε» στη σκηνή ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με το «Fuego» και κάνοντας την Ευρώπη να χορεύει στους ρυθμούς της και το βρετανικό BBC να την παρομοιάζει με την… Beyonce!
Η εντυπωσιακή της εμφάνιση την έχει φέρει πλέον σε ρόλο πρώτου φαβορί, ενώ ακολουθούν το Ισραήλ, η Λιθουανία και η Γαλλία, με το Stoiximan.gr να προσφέρει αμέτρητες επιλογές και φυσικά Live στοιχήματα τη βραδιά του τελικού!
Μένει λοιπόν να δούμε αν η εκρηκτική τραγουδίστρια θα καταφέρει να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις και να χαρίσει την πρώτη θέση στην Κύπρο!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.