• LIFE&STYLE

    Eurovision: Εντυπωσιακή η Στεφανία στην δεύτερη πρόβα της

    Eurovision

    Η Στεφανία Λυμπερακάκη στη σκηνή της Eurovision, πηγή: zappit


    Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, όπου πραγματοποίησε τη δεύτερη πρόβα της ενόψει του ημιτελικού

    Στη σκηνή της Eurovision 2021 ανέβηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη πριν από λίγο για τη δεύτερη πρόβα της. Σε αυτή, δοκιμάστηκαν τα ειδικά εφέ που έχει ζητήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος και υπογράφει τη σκηνική παρουσία. Όπως είχαμε αναφέρει, πρόκειται για δύσκολα οπτικά εφέ, ωστόσο, όπως απέδειξε η σημερινή πρόβα, μπορούν να λειτουργήσουν, καθώς όλα πήγαν καλά.

    Eurovision
    Η Στεφανία Λυμπερακάκη στη σκηνή της Eurovision, πηγή: zappit

    Το σκηνικό παραμένει το ίδιο, με τη Στεφανία να χάνεται στην ονειρική πόλη. Τα αρχικά κοντινά πλάνα της Στεφανίας, διαδέχεται μια χορογραφημένη αλληλουχία εικόνων και αισθήσεων, καθώς η νεαρή τραγουδίστρια χάνεται ανάμεσα σε κτήρια και δρόμους, αιωρούμενη στην κυριολεξία ανάμεσά τους.

    Αρωγοί της σε αυτή την προσπάθεια οι τέσσερις χορευτές, οι οποίοι, αν και δεν φαίνονται ολόκληροι, εκτελούν άψογα τη χορογραφία και γράφουν φανταστικά στο φακό μέσα από τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή στη Eurovision. Οι χρωματισμοί εναλλάσσονται σε μωβ, ροζ και γκρι χρώματα, δημιουργώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα παλέτα, που δένει με τη μοβ ολόσωμη φόρμα της Στεφανίας.

    Eurovision
    Η Στεφανία Λυμπερακάκη στη σκηνή της Eurovision, πηγή: zappit

    Στη σημερινή πρόβα, τα ειδικά visual effects δούλεψαν στην εντέλεια, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο οπτικό αποτέλεσμα. Η ερμηνεία της Στεφανίας στιβαρή, αναδεικνύει το Last Dance και κερδίζει σίγουρα πόντους. Η επαφή με της με την κάμερα άψογη. Τα χειροκροτήματα και οι επευφημίες από τους παρευρισκόμενους στο Press Center της Eurovision αναπόφευκτα.

    Διαβάστε ακόμη:

    Eurovision: Το εύρημα που κρατά επτασφράγιστο μυστικό η ελληνική συμμετοχή

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ