• LIFE&STYLE

    Eurovision: Απόψε ο Β’ ημιτελικός – Τι συνέβη με την Ελένη Φουρέιρα;

    φουρειρα

    Ελένη Φουρέιρα


    Η ώρα του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision έφτασε και θα προβληθεί στη χώρα μας απόψε, στις 22.00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Και ενώ οι συμμετοχές που διαγωνίζονται σήμερα αγωνιούν, τι έγινε με την Ελένη Φουρέιρα και την εμφάνισή της στον τελικό;

    Το δεύτερο γύρο της αναμέτρησης των ημιτελικών θα παρακολουθήσουμε απόψε, σε μια βραδιά, που φαίνεται να φιλοξενεί τα σημαντικότερα φαβορί για το φετινό διαγωνισμό. Επομένως, οι συμμετοχές που θα διεκδικήσουν σήμερα τα δέκα εισιτήρια για τον τελικό, θα «κονταροχτυπηθούν» έντονα.

    Οι χώρες που διαγωνίζονται στον αποψινό ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού είναι οι: Αρμενία, Ιρλανδία, Μολδαβία, Ελβετία, Λετονία, Ρουμανία, Δανία, Σουηδία, Αυστρία, Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Αζερμπαϊτζάν.

    Υπενθυμίζεται ότι οι χώρες που έχουν ήδη προκριθεί από τον πρώτο ημιτελικό είναι οι: Ελλάδα, Λευκορωσία, Σερβία, Κύπρος, Εσθονία, Τσεχία, Αυστραλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Σλοβενία.

    Σημειώνεται ακόμη ότι, στον τελικό βρίσκονται ήδη οι Big-5 της Eurovision (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία), όπως και η νικήτρια χώρα του περσινού διαγωνισμού, το Ισραήλ, που περνούν απευθείας στον τελικό του διαγωνισμού, χωρίς να διαγωνίζονται στους ημιτελικούς γύρους.

    Τα φαβορί για τη νίκη στη Eurovision

    Μέχρι στιγμής, τα φαβορί για κατάκτηση της νίκης στον διαγωνισμό της Eurovision είναι κατά σειρά τα εξής: Ολλανδία, Σουηδία, Αυστραλία, Ρωσία, Ισλανδία, Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν, Ιταλία, Ελβετία, Μάλτα, Κύπρος, Ελλάδα, Τσεχία, Ισπανία, Νορβηγία.

    Τι συνέβη με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό;

    Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ελένη Φουρέιρα επρόκειτο να ανέβει στη σκηνή της Eurovision για να κάνει την πρώτη της πρόβα, για την εμφάνιση που θα κάνει στο διάλειμμα του διαγωνισμού της Eurovision 2019, μεταξύ των εμφανίσεων των χωρών και της ανακοίνωσης της βαθμολογίας. Η Ελένη πήγε κανονικά στο ραντεβού της, περίμενε αρκετή ώρα και κάποια στιγμή ενημερώθηκε προκειμένου να ανέβει στη σκηνή, αλλά να γίνει η πρόβα χωρίς κάμερες. Η τραγουδίστρια  μίλησε για το θέμα στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο και ανέφερε: «Πάλι δεν κάναμε πρόβα. Δεν ξέρω, είναι λίγο περίεργα. Κάτι γινόταν με τις πρόβες του Β΄Ημιτελικού, καθυστέρησαν λίγο, οπότε κάναμε λίγο πρόβα στη σκηνή χωρίς κάμερες».

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια του ελληνικού -και όχι μόνο- κοινού, σχολίασε και την άφιξη της Μαντόνα στο Τελ Αβίβ, με στόχο την επικείμενη εμφάνισή της στον τελικό του Σαββάτου. Η Ελένη Φουρέιρα εξέφρασε το μεγάλο θαυμασμό της προς την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω δει τη Μαντόνα, αλλά νομίζω ότι έχει έρθει. Μακάρι να μένει στο δικό μου ξενοδοχείο. δε θα κοιμηθώ το βράδυ, θα πάω έξω από την πόρτα της. Αν δω τη Μαντόνα στη σκηνή θα πάθω κακό, θα μου κοπούν τα πόδια».

    Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Eλένης Φουρέιρα:



    ΣΧΟΛΙΑ