ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μάχη της ΕΡΤ, το «καρφί» του Οικονόμου για Σκάι, τι site βλέπει ο Αλαφούζος, ανατροπές στην Audiomax, και μια βραδιά Voice αφιερωμένη στον «Μαζώ»
Εν μέσω διαμαρτυριών για τη συμμετοχή της στη Eurovision, η εκπρόσωπος του Ισραήλ Εντέν Γκολάν ευχαριστεί τους υποστηρικτές της με μια ανάρτηση στα social media, λίγες πριν από την αποψινή της εμφάνιση στον τελικό.
«Στέκομαι σε αυτή τη σκηνή με τόση υπερηφάνεια. Περήφανη για το τραγούδι μας και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει γι’ αυτό. Περήφανη για τη χώρα μου και τους ανθρώπους της» γράφει, σύμφωνα με το Times of Israel.
«Νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας από χιλιόμετρα μακριά ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να με λυγίσει. Απόψε μοιράζομαι τη φωνή μας και θα δώσω την καλύτερη ερμηνεία που μπορώ. Σας αγαπώ».
Διαβάστε επίσης:
Eurovision 2024: Στην 8η θέση των προγνωστικών η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό
Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι με νέα δημιουργία του Βρεττού Βρετάκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.