ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
Τα αποκαλυπτήρια της σκηνής στην M&S Bank Arena του Λίβερπουλ, που θα φιλοξενήσει τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έκανε χθες Τετάρτη ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα.
Κατόπιν αντίστροφης μέτρησης, το βασιλικό ζεύγος πάτησε ένα μεγάλο ροζ κουμπί και η σκηνή φωταγωγήθηκε, αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό.
Δείτε βίντεο:
Ο Κάρολος και η Καμίλα συνάντησαν επίσης την τραγουδίστρια Μέι Μούλερ που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον φετινό διαγωνισμό.
«Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον» τον διαγωνισμό τραγουδιού, είπαν στην 25χρονη, διαβεβαιώνοντάς την πως υποστηρίζουν την προσπάθειά της.
Το βασιλικό ζεύγος συμμετείχε επίσης σε γύρισμα της τηλεοπτικής εκπομπής Blue Peter, του μακροβιότερου προγράμματος ψυχαγωγίας για παιδιά στη βρετανική τηλεόραση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το Λίβερπουλ, στη βορειοδυτική Αγγλία, θα φιλοξενήσει το τετραήμερο 9-13 Μαΐου τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αφού η περυσινή νικήτρια Ουκρανία δεν μπορεί να τον διοργανώσει εξαιτίας της συνεχιζόμενης ρωσικής εισβολής. Η Βρετανία κατετάγη 2η πέρυσι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τον Φεβρουάριο, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα διαθέσει 3.000 εισιτήρια σε ουκρανούς πρόσφυγες για να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό τραγουδιού.
Η μεγάλη γιορτή της Eurovision θα φιλοξενηθεί λίγες ημέρες μετά την επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’ στο Αβαείο του Ουέστμινστερ (6 Μαΐου) και τη συναυλία που θα ακολουθήσει, ένα 24ωρο αργότερα, στο Κάστρο του Ουίνδσορ.
Διαβάστε επίσης:
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου 2023
Το Σπίτι με το MEGA παρουσιάζει τα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς έφερε το πτώμα που εντοπίστηκε σε ρέμα
- Πρεμιέρα για το «Melania» στην Αθήνα σε ειδική προβολή – Γκιλφόιλ, ζεύγος Βασιλάτου, Αργυρός και Νίκα υπογράφουν την πρόσκληση
- Πορτογαλία: Έκτακτο πακέτο βοήθειας 2,5 δισ. ευρώ μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Κριστίν
- Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Σε «πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια» μετονομάστηκε η πλατεία Δημαρχείου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.