• LIFE&STYLE

    Eurovision 2019: Μια λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα!

    γιουροβιζιον

    Eurovision 2019


    Η φετινή Eurovision μόλις έφτασε στο τέλος της και ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα! Ενδιαφέρουσες συμμετοχές, λαμπερές παρουσίες, αλλά και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του 64ου διαγωνισμού.

    Πρώτη των πρώτων αναδείχθηκε η Ολλανδία με τον Ντάνκαν Λόρενς και το τραγούδι «Arcade», όπως άλλωστε είχαν προβλέψει τα στοιχήματα. Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» κατάφερε να κατακτήσει την 21η θέση, ενώ η Τάμτα με την Κύπρο και το «Replay» έφτασε μέχρι την 15η θέση.

    Στα ξεχωριστά στιγμιότυπα της βραδιάς ανήκει η εμφάνιση της θρυλικής τραγουδίστριας της ποπ, Μαντόνα, μια εμφάνιση που είχε συζητηθεί πολύ και μέχρι και την τελευταία στιγμή οι διοργανωτές δεν επιβεβαίωναν την παρουσία της στο διαγωνισμό. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με το σκηνικό που στήθηκε γύρω από αυτήν.

    Την προσοχή του κοινού κέρδισε και η δική μας Ελένη Φουρέιρα, που εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κορμάκι και μάγεψε κοινό και τηλεθεατές.

    Η διοργάνωση του Ισραήλ για φέτος είχε υποσχεθεί μια μοναδική βραδιά και αυτό ακριβώς χάρισε. Ο διαγωνισμός ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου, όπου θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.



    ΣΧΟΛΙΑ