Μπορεί να μην κέρδισε την περυσινή Eurovision στην Πορτογαλία, σίγουρα όμως η Ελένη Φουρέιρα έχει αφήσει το στίγμα της στον διαγωνισμό. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια συμμετείχε σε ένα special interval act στον φετινό διαγωνισμό με τίτλο «θρύλοι της Eurovision».
Η «εκρηκτική» performer μοιράστηκε τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και ξεσήκωσε το κοινό με το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο η Verka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και είναι ένα από τα διαχρονικά hits της Eurovision. Στη συνέχεια, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, πλαισίωσε την Gali Atari στο «Hallelujah», με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.
Η περσινή Eurovision στάθηκε η αφετηρία για την εκτός συνόρων πορεία της Ελένης Φουρέιρα, η οποία, μέσα σε ένα χρόνο, μετρά international hit singles, μία συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan και μία sold out ευρωπαϊκή περιοδεία με εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς η οποία συνεχίζεται ακόμα.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Παρουσίαση της ελληνικής αγοράς εργασίας από τη Ν. Κεραμέως στο London School of Economics
- Στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών το ουκρανικό drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών – μελών της
- Τασούλας για την Ημέρα της Ευρώπης: «Ας εργαστούμε για μια Ευρώπη πιο ισχυρή, πιο δίκαιη, πιο συνεκτική»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.