• LIFE&STYLE

    Eurovision 2019: H Ελένη Φουρέιρα «έβαλε φωτιά» και στο Τελ Αβίβ

    • NewsRoom


    Μπορεί να μην κέρδισε την περυσινή Eurovision στην Πορτογαλία, σίγουρα όμως η Ελένη Φουρέιρα έχει αφήσει το στίγμα της στον διαγωνισμό. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια συμμετείχε σε ένα special interval act στον φετινό διαγωνισμό με τίτλο «θρύλοι της Eurovision».

    Η «εκρηκτική» performer μοιράστηκε τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και ξεσήκωσε το κοινό με το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο η Verka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και είναι ένα από τα διαχρονικά hits της Eurovision. Στη συνέχεια, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, πλαισίωσε την Gali Atari στο «Hallelujah», με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

    Η περσινή Eurovision στάθηκε η αφετηρία για την εκτός συνόρων πορεία της Ελένης Φουρέιρα, η οποία, μέσα σε ένα χρόνο, μετρά international hit singles, μία συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan και μία sold out ευρωπαϊκή περιοδεία με εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς η οποία συνεχίζεται ακόμα.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ