• LIFE&STYLE

    Αίσιο τέλος στην κόντρα Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου – Μάρθας Κουτουμάνου

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Μάρθα Κουτουμάνου


    Πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

    Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η χρόνια διαμάχη μεταξύ των δύο κορών της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, Μάρθας Κουτουμάνου και Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, καθώς, πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε πως η κόντρα με την αδερφή της έλαβε τέλος και οι μεταξύ τους σχέσεις αποκαταστάθηκαν.

    Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ελένη και η Μάρθα ήρθαν ξανά κοντά και επανασυνδέθηκαν, με την αποκάλυψη να κάνει η κόρη της Ζωής και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μέσα από τα social media: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις… Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς».

    H δημοσίευση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη συμφιλίωση με την αδερφή της

    Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη στην κόντρα των δύο αδερφών, θέση δημοσίως πήρε και ο γνωστός ποινικολόγος και σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος δήλωσε: «Η συμφιλίωση μου έδωσε μεγάλη χαρά!»

    Υπενθυμίζουμε πως οι δύο κόρες της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη είχαν έρθει σε ρήξη, η οποία είχε πάρει διαστάσεις στα ΜΜΕ, μετά από διαφωνία σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωή Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Τον Δεκέμβριο, μάλιστα, οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρουν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.



    ΣΧΟΛΙΑ