• LIFE&STYLE

  Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Πλέον είμαι μία γυναίκα που μπορεί απλά να κάνει έρωτα και να μείνει έγκυος

  • NewsRoom
  Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης με τον γιο τους, Νίκο

  Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης με τον γιο τους, Νίκο


  Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει μία κόρη.

  Αν και αντιμετώπισε σοβαρά θέματα με την υγεία της, πλέον έχει επανέλει ο κύκλος της, όπως εξομολογήθηκε, σε συζήτηση που είχε online στο Instagram με την ψυχολόγο Μαριάννα Μπρα.

  Αρχικά, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray και ιδιοκτήτρια του Holy Llama εξομολογήθηκε: «Τον Γενάρη του 2020 ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για παιδί, τότε ζούσα στην Αμερική, έκανα το μεταπτυχιακό μου, είχα γενικά αρκετό στρες. Ήμουν 26 χρονών τότε. Έκανα εντατική γυμναστική, με συνέπεια να χάσω αρκετά κιλά.

  Εκεί έρχεται η υποθαλαμική αμηνόρροια και κάθεται ακριβώς εκεί που εμείς ξεκινάμε την προσπάθεια και κόβεται ο κύκλος. Στην Ελλάδα δεν ήξερε κανείς γιατί κόπηκε η περίοδος, όλα φαίνονταν φυσιολογικά.

  Έτσι ξεκίνησε ο δικός μας αγώνας, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει…

  Ήξερα το μέγεθος της πίεσης που ασκούσα στο σώμα μου. Παρ’ όλα αυτά δεν ήμουν έτοιμη να κάνω κάποιο βήμα, δεν ξέρω γιατί. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο».

  Και συνεχίζει λέγοντας ότι «Ενάμιση χρόνο μετά καταλήξαμε να κάνουμε εξωσωματική και έτσι ήρθε ο Νίκος. Στην πρώτη μας προσπάθεια, ήμασταν πολύ τυχεροί. Φοβόμουν πάρα πολύ την εξωσωματική.

  Ήμουν λίγο τρομοκρατημένη και επειδή τα παλιότερα φάρμακα είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των γυναικών, αλλά μέχρι το 2020 είχαν εξελιχθεί τα πράγματα».

  «Πήγα στον τάφο του πατέρα μου να ζητήσω βοήθεια και βγαίνοντας λέω θα πάμε άλλη μία προσπάθεια. Μήπως έρθει ο Νίκος Junior και τελικά ήρθε!» αποκάλυψε στη συνέχεια η Εριέττα Κούρκουλου.

  «Δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς με αδιάκριτες ερωτήσεις. Ήμουν μικρή, δεν είχα παντρευτεί, δεν είχα δημοσιοποιήσει τη σχέση μου. Δεν είχα ανοιχτεί κιόλας για να δεχτώ πίεση. Είχα μια μητέρα, η οποία ποτέ δεν μου είπε να της κάνω εγγονάκι. Δεν υπήρχε αυτό το στιλ στον δικό μου περίγυρο.

  Ακολούθησα το καλοκαίρι ένα τρίμηνο πρόγραμμα μιας Αμερικανίδας. Πριν δύο εβδομάδες είχα την πρώτη μου ωορρηξία, χωρίς φάρμακα μετά από τέσσερα χρόνια. Το καταφέραμε και αυτό.

  Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να κάνουμε και μια κόρη… Έλεγα ότι δεν μπορείς να κάνεις μια κόρη, αν δεν έχεις καταφέρει να αποδεχτείς το δικό σου σώμα και να είσαι υγιής στο δικό σου σώμα.

  Αν δεν δει τη μαμά της να είναι εντάξει με τον εαυτό της, δεν θα μπορεί και η ίδια να το κάνει αντίστοιχα.

  Κάπου αισθανόμουν και ψεύτρα. Υποστηρίζω τις γυναίκες, προσπαθώ να προωθώ την αγάπη για τον εαυτό μας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και δεν φροντίζω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα. Ήθελα αυτό που υποστηρίζω, να το υποστηρίξω και στον ίδιο μου τον εαυτό πρώτα.

  Πλέον είμαι μια γυναίκα που μπορεί απλά να κάνει σεξ και να μείνει έγκυος, ακόμη δεν το πιστεύω. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι πολύ, γιατί μπαίνω κατευθείαν στο τριπάκι του ότι “α δεν πέτυχε αυτό τον μήνα, πάλι τα ίδια”. Όλα όσα έγιναν μου άφησαν κατάλοιπα φόβου», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

  Δείτε το βίντεο:

  Διαβάστε επίσης:

  Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η ζωή ως vegan, ο γιος της και οι επόμενες επενδύσεις-έκπληξη

  Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η προσωπική εξομολόγηση στο Instagram – «Τραυμάτισα το σώμα μου για να χωρέσω στο XS»

  Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση για Όλιβερ: Δεν μας αρέσει να μιλάμε χωρίς να έχουμε διασταυρώσει τα δεδομένα  ΣΧΟΛΙΑ