• LIFE&STYLE

    Επιστρέφει το Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης των Διασήμων (video)

    • NewsRoom
    survivor

    Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής Survivor 1


    Την επιστροφή του Survivor και το όνομα του πρώτου Διάσημου παίκτη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

    Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης των δύο τελευταίων κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης να μην ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες του ΣΚΑΪ, ειδικά σε σχέση με τον πρώτο κύκλο του Γιώργου Αγγελόπουλου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», έρχεται νέος κύκλος από τη νέα σεζόν.

    Μάλιστα, το φορμάτ θα είναι ίδιο με τους δύο πρώτους κύκλους, δηλαδή θα υπάρχουν δύο ομάδες, οι Διάσημοι και οι Μαχητές.

    Συνεπώς, το φημολογούμενο Survivor: All Stars, με τους καλύτερους παίκτες από όλα τα Survivor που έχουμε δει μέχρι σήμερα, δεν θα προχωρήσει.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ και η τουρκική παραγωγή έχουν βρει τον πρώτο Διάσημο παίκτη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον γνωστό ηθοποιό, Ευθύμη Ζησάκη, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετέχει.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός θα συνεχίσουν στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.

    Ο νέος κύκλος του Survivor αναμένεται από το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ