Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Επιστρέφει το Dancing with the stars: Ποια ονόματα «φιγουράρουν» στην παρουσίαση

Το σόου χορού με τα αστέρια της ελληνικής showbiz, «Dancing with the Stars», ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αυτή τη φορά μέσα από μια διαφορετική συχνότητα.

Αυτή είναι η είδηση που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό», που κατείχε μέχρι πρότινος τα δικαιώματα του σόου χορού και το πραγματοποίησε με επιτυχία έξι τηλεοπτικές σεζόν.

Όπως αποκάλυψε η ομάδα της εκπομπής, τα δικαιώματα του σόου έχει πλέον το Star, το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκεται σε πυρετώδη προετοιμασία για να στελεχώσει το σόου με τα πιο λαμπερά ονόματα της showbiz, ενώ σημαντική είναι και η επιλογή της κατάλληλης παρουσιάστριας για να αναλάβει το τιμόνι της εκπομπής.

Τα επικρατέστερα ονόματα για την παρουσίαση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη, δύο είναι τα γυναικεία ονόματα που «φλερτάρουν» με την θέση αυτή. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται για την παρουσίαση του Dancing with the Stars την Δούκισσα Νομικού, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Δούκισσα Νομικού έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν το συγκεκριμένο σόου, ενώ αργότερα ανέλαβε και το τιμόνι του «So you think you can dance», στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, πριν αποσυρθεί για να γεννήσει. Από την άλλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα ανερχόμενο, τηλεοπτικά, πρόσωπο, που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ πέρυσι ανέλαβε και την παρουσίαση του MadWalk, μια προσπάθεια που στέφτηκε από επιτυχία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: