• LIFE&STYLE

    Επιστρέφει στην τηλεόραση η μακροβιότερη μουσική εκπομπή με την Δούκισσα Νομικού

    Νομικου-Δουκισσα

    Δούκισσα Νομικού


    Μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια νέα εκδοχή της ιστορικής εκπομπής «Mega Star».

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤV Έθνος, ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να επαναφέρει την εκπομπή, που προβαλλόταν στο Mega τα μεσημέρια του Σαββάτου και στο τιμόνι της παρουσίασης έχουν επιλέξει να βρίσκεται η Δούκισσα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νέα εκδοχή θα έχει τίτλο «DNA του Mega Star» και αν βγει τελικά στον αέρα, προορίζεται για το Σαββατοκύριακο και θα είναι μαγνητοσκοπημένη.

    Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ήδη συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο της πρότεινε την παρουσίαση του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος για το Σαββατοκύριακο, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε.

    To Mega Star αποτελεί την μακροβιότερη εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Για 20 χρόνια πρόβαλλε τα πιο hit video clip της ελληνικής δισκογραφίας, ενημέρωνε για όλα τα καλλιτεχνικά νέα, έκανε προτάσεις διασκέδασης, παρουσίαζε συνεντεύξεις των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών και φυσικά αποκάλυπτε τα αποτελέσματα του διαχρονικού μουσικού top της ελληνικής TV.

    Στη θέση της παρουσίασης είχαν βρεθεί οι Αριάννα Δημητροπούλου, Ρίκα Βαγιάνη, Κώστας Καπετανίδης, Νίκος Διαμανταρίδης, Ναταλία Γερμανού (1992-2002), Μπέττυ Μαγγίρα (2002-2004), Εύη Αδάμ (2004-2007), Ιωάννα Κανελλοπούλου (2007-2008) και Κατερίνα Στικούδη (2008-2010).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι αποχωρεί η «Μαρίνα» από τη «Μουρμούρα» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρισαν η Τζούλια και ο Μιχάλης μετά το τέλος του Power of Love – Τι συνέβη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα – έκπληξη της Πόπης Τσαπανίδου



    ΣΧΟΛΙΑ