• LIFE&STYLE

    Επική γκάφα του μετροπόντικα: Άνοιξε τεράστια τρύπα σε αυλή σπιτιού στη Νίκαια! (pics + vids)


    Σίγουρα κάποιοι θα θυμάστε το 2003 όπου τα έργα για την διάνοιξη της σηρραγγας του μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας σε συνδυασμό με τον υδροφόρο ορίζοντα που υπήρχε στο έδαφος, προκάλεσαν την καθίζηση του οδοστρώματος και την πτώση μέσα σε αυτό ενός διερχόμενου ΙΧ, ευτυχώς χωρίς σοβαρές βλάβες, καθώς τον μαντρότοιχο του διπλανού σπιτιού.

    Κάτι παρόμοιο διαδραματίστηκε και σήμερα το πρωί στη Νίκαια. 130 μέτρα μετά τον μελλοντικό σταθμό στην περιοχή και με κατεύθυνση προς Μανιάτικα, το μηχάνημα διάνοιξης TBM έξυσε τον πάτο ενός πηγαδιού, που βρισκόταν στον αίθριο χώρο ενός σπιτιού, με αποτέλεσμα να πέσουν όλα τα μπάζα στον μετροπόντικα και να ανοίξει μία τεράστια τρύπα στο έδαφος.

    https://www.youtube.com/watch?v=88cIty6B_rg

    metr02

    Η αστυνομία και η εταιρεία Αττικό Μετρό, έφθασαν άμεσα κατόπιν της κλήσης της ιδιοκτήτριας της μονοκατοικίας, κ. Χατζηνικολάου. Η γυναίκα θα διαμείνει για όσο χρειαστεί σε ξενοδοχείο του Πειραιά, με τα έξοδα της διαμονής να τα αναλαμβάνει η εταιρεία.

    https://www.youtube.com/watch?v=Uh2Pipq-yMs

    metr04

    Σύμφωνα, με τους ειδικούς της Αττικό Μετρό, το πηγάδι λόγω του ότι ήταν μπαζωμένο δεν ήταν χαρτογραφημένο, κάτι που σημαίνει πως ο εργολάβος δεν μπορούσε να γνωρίζει την ύπαρξη του. Το “ρουφηγμένο” πηγάδι θα μπαζωθεί με τσιμέντο από την εταιρεία και η τρύπα θα κλείσει αποκαθιστώντας τη ζημιά που προκλήθηκε.

     



    ΣΧΟΛΙΑ