• LIFE&STYLE

    Επιχειρηματίας σε μία νύχτα! Γνωρίστε τον 21χρονο που μετέτρεψε το ακραίο χόμπι του σε επάγγελμα

    • NewsRoom


    Τυχεροί όσοι μπορούν και κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και δη όσοι πληρώνονται καλά από αυτό! Άλλωστε όπως είχε πει και ο Κομφούκιος: “Διάλεξε μια δουλειά που σ’ αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου”!

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ρήσης είναι ο 21χρονος Βρετανός Jacob Riglin, ο οποίος μέχρι πριν από δύο περίπου χρόνια ήταν απλά ένας έφηβος που του άρεσε να ταξιδεύει, να βγαίνει με του φίλους του και να βγάζει διαρκώς φωτογραφίες, τις οποίες και μοιραζόταν στο Instagram με τους followers του. Το πάθος του για την φωτογραφία ήταν τόσο μεγάλο και οι εικόνες εκπληκτικές!

    Jacob Riglin2

    Τόσο καταπληκτικές που οι φωτογραφίες οι οποίες ήταν τραβηγμένες από τις οροφές των κτηρίων του Λονδίνου, μαγνήτισαν τα βλέμματα και τον έκαναν γνωστό, καθώς παρουσιάστηκαν σε διάφορα sites και από τη μια στιγμή στην άλλη οι followers του στο Instagram αυξήθηκαν κατακόρυφα (μέσα σε 12 μήνες είχε 150.000 νέους followers). Αναμενόμενο ήταν λοιπόν να τραβήξει την προσοχή και από εταιρείες που του πρότειναν συνεργασίες.

    Jacob Riglin4

    Έτσι ο νεαρός ξεκίνησε να γυρνάει τον κόσμο, να βγάζει φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στα social media! Πλέον συνεργάζεται για την Beautiful Destinations και ανάμεσα στους πελάτες του είναι από την εταιρεία Forbes μέχρι την αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton. Μάλιστα, οι δουλειές πρέπει να πηγαίνουν πολύ καλά, καθώς πριν από λίγο καιρό η Beautiful Destinations έβγαλε αγγελία ζητώντας και άλλους συνεργάτες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα πάθετε πλάκα! Έτσι διαμορφώνεται ο Λευκός Οίκος μετά την εκλογή του Trump

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντζελίνα Τζολί: Δείτε τα όργιά της σε ένα επτάλεπτο βίντεο – Έκανε στοματικό σε αγνώστους και ζητούσε από γυναίκες να…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Instagram το νέο business “όπλο”! 11 επιχειρηματικοί κολοσσοί μας το αποδεικνύουν

     

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ