• LIFE&STYLE

    Επέστρεψαν τα Αmerica’s cup world series και ξεχειλίζουν… χλιδή (photos)

    • NewsRoom


    Ένας διαφορετικός ιστιοπλοϊκός αγώνας πραγματοποιήθηκε στις όχθες του ποταμού Hudson της Νέας Υόρκης, για χάρη του American World Series. Φέτος, η γνωστή διοργάνωση των αγωνισμάτων του America’s Cup World Series, είχε την τιμή να φιλοξενηθεί στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, με την συμμετέχουσα ομάδα της Louis Vuitton να κλέβει τις εντυπώσεις χαρίζοντας στην εκδήλωση μια αίσθηση αίγλης και χλιδής.

    Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με τέτοιου είδους αγωνισμάτων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα θέαμα που τα είχε όλα, από τα εντυπωσιακά αγωνιστικά καταμαράν μέχρι την χλιδάτη συμμετοχή της Louis Vuitton. Το αγωνιστικό καταμαράν της διάσημου οίκου μόδας τα είχε όλα, από την πιο ακριβή και ποιοτική σαμπάνια του κόσμου Moet, μέχρι και τα νόστιμα και ποιοτικά θαλασσινά.

    Ο αγώνας ξεκίνησε με τις ομάδες να συναγωνίζονται σε μια διαδρομή, η οποία είχε ως τερματικό σταθμό τον ποταμό Hudson, ακριβώς απέναντι από το άγαλμα της ελευθερίας. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια εντυπωσιακή εμπειρία. Δείτε παρακάτω τις μαγικές φωτογραφίες:

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/i-danistes-de-vlepoun-simfonia-o-alexis-omos-esiodoxi-prospathontas-na-anapnefsi/43507

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/giati-ginekes-stamatisan-na-psonizoun-esoroucha-apo-tin-victoria-secret/43078



    ΣΧΟΛΙΑ