• LIFE&STYLE

    Έπεσε το Instagram! Με κορμί έφηβης η Sharon Stone δείχνει ότι έχει ακόμα το “βασικό ένστικτο” στα 58 της

    • NewsRoom


    “Ιt’s so hot today” μας λέει η αειθαλής Sharon Stone και ανεβάζει μια φωτογραφία στο Instagram -και μαζί και το θερμόμετρο- από τη βουτιά της στην πισίνα της πολυτελούς κατοικίας της στο Los Angeles. Στα 58 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός προβάλλει το εξωπραγματικά αψεγάδιαστο κορμί της, που καλύπτεται μόλις από ένα μικροσκοπικό μαύρο-άσπρο μπικίνι, αποδεικνύοντας ότι η σεξουαλικότητα και η ομορφιά δεν έχουν ηλικία.

    View this post on Instagram

    It's so hot today! #summer16 #staycool

    A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

     

    Η γοητευτική ηθοποιός μάλιστα ένα χρόνο πριν δεν δίστασε να φωτογραφηθεί εντελώς γυμνή και να δώσει μια συνέντευξη εκ’ βαθέων. Όπως αποκαλύπτει η ίδια νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της. “Ξέρω ότι το σώμα μου έχει κάποιες ατέλειες αλλά δεν προσπαθώ να κρύψω την πραγματικότητα στο ευρύ κοινό. Και συνεχίζει λέγοντας ότι sexy δε είναι μόνο το να έχει κάποια γυναίκα ωραίο στήθος αλλά να έχει αυτοπεποίθηση,  ώστε να ελκύεις και να γοητεύεις εκείνον που θέλεις.”

    871528_sharon1

    Σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών λέει ότι το να έχουμε αυτοπεποίθηση δεν προέρχεται από την εξωτερική μας εμφάνιση αλλά από τον εσωτερικό μας κόσμο. Και όσον αφορά το καλοδιατηρημένο σώμα της; Η Sharon Stone δεν λέει όχι σε γλυκούς πειρασμούς, αλλά όταν κάνει δίαιτα είναι αρκετά πειθαρχημένη. Τα μυστικά της  είναι απλά: έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ και να τρώει φαγητά που έχουν γλουτένη και το πιο σημαντικό είναι ότι γυμνάζεται καθημερινά και δεν κάνει ηλιοθεραπεία.

    Sharon-Stone-23

    Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η Sharon Stone ετοιμάζεται για ένα νέο πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτή τη φορά σε τηλεοπτική σειρά, με συμπρωταγωνιστή της και πάλι τον Michael Douglas. Kάτι δηλ. σαν ένα reunion του “Βασικού Ενστίκτου”. Μένει να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες… μέχρι τότε αναμένετε στις οθόνες σας…

    basiko estikto

    maxresdefault

    https://www.youtube.com/watch?v=17rQJhts4_c

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/afti-ine-10-ekatommiriouchi-youtubers/65146



    ΣΧΟΛΙΑ