• LIFE&STYLE

    Επανασύνδεση για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο – Το ταξίδι στο πατρικό της και η αναθέρμανση του ειδυλλίου

    Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος


    Ξανά μαζί είναι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, καθώς κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση που πέρασε η σχέση τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

    Την επανασύνδεση επιβεβαίωσε η Κατερίνα Δαλάκα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

    Στην εν λόγω φωτογραφία, η Κατερίνα βρίσκεται στην αγκαλιά του γοητευτικού επιχειρηματία και εκείνος της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, «έπεσαν» βροχή, ενώ όλοι κατάλαβαν ότι το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

    Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης μοιράστηκε με τους δικούς του followers μια φωτογραφία του ίδιου σε προπόνηση με βάρη, παρέα με τον αδελφό της Κατερίνας, Κωνσταντίνο Δαλάκα, δείχνοντας ως τοποθεσία στην ανάρτησή του την πόλη της Κατερίνης.

    Εκεί, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται το πατρικό της νικήτριας του Survivor, όπου όπως φαίνεται, ο Δημήτρης γνώρισε τους γονείς της.

    Πριν από δυο εβδομάδες ήταν, όμως, όταν ξεκίνησε η αναθέρμανση του ειδυλλίου. Τότε, η Κατερίνα βρέθηκε στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία για φαγητό, ενώ μοιράστηκε φωτογραφία με τον σκύλο του.

    View this post on Instagram

    🥰🥰❤️⚡️

    A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on

    Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Οκτώβριο του 2019, ενώ τον Απρίλιο κυκλοφόρησαν οι φήμες περί χωρισμού. Κι ενώ εκείνη τις διέψευσε, εκείνος τις επιβεβαίωσε στο περιβάλλον του.

    Όπως φαίνεται τώρα όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει. Οι δυο τους άφησαν στο παρελθόν ό,τι τους χώριζε, έκαναν και πάλι follow ο ένας τον άλλον στο Instagram και συνεχίζουν να βρίσκονται μαζί.



    ΣΧΟΛΙΑ