• LIFE&STYLE

    Εντυπωσιακή η Μαρέβα Μητσοτάκη στο πλευρό του πρωθυπουργού στο Κάιρο

    • NewsRoom
    Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Επικεφαλής Z+D

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Επικεφαλής Z+D


    Στο Κάιρο βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίας του στην 7η Σύνοδο τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου.

    Στο ταξίδι του αυτό, τον συνόδευσε για ακόμη μια φορά η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις με την λιτή, αλλά κομψή παρουσία της. Εντυπωσιασμένη φάνηκε, όμως και η ίδια από την επίσκεψή της στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αίγυπτο, το πρωθυπουργικό ζεύγος επέλεξε να επισκεφθεί το Εθνικό Μουσείο.

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην επίσκεψή της στο Κάιρο
    Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή τους στο Κάιρο
    Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή τους στο Κάιρο

    Μάλιστα, μετά την επίσκεψή τους εκεί, η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε δύο φωτογραφίες από το Μουσείο και έγραψε «Το νέο Εθνικό Μουσείο του Καΐρου είναι κόσμημα για όλους μας. Δεν είναι μόνο ένα κέντρο πολιτισμού με παγκόσμια απήχηση, αλλά θα έχει πολύπλευρα θετικά αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον. Τα μουσεία ενώνουν τις κοινωνίες στα πέρατα του κόσμου».

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Κάιρο

    Στη συνέχεια, η κυρία Μητσοτάκη συνόδευσε τον σύζυγό της στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου. «Ένα εμβληματικό έργο, που αποδεικνύει πόσο ανθηρή ήταν κάποτε η ορθόδοξη ελληνική κοινότητα της Αιγύπτου», σχολίασε ο πρωθυπουργός, ενώ παράλληλα μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα της επίσκεψής του εκεί, που απεικονίζουν τον ίδιο και την Μαρέβα Μητσοτάκη στους χώρους της Μονής.

    Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή τους στο Κάιρο



    ΣΧΟΛΙΑ