• LIFE&STYLE

    Έντεκα websites που κάθε gentleman οφείλει να βάλει στα bookmarks του

    • NewsRoom


    Είναι γεγονός ότι τα website είναι σχεδόν παλιομοδίτικα σε έναν κόσμο όπου επικρατούν τα apps! Ωστόσο είναι επίσης κοινά αποδεκτό ότι καθένας που εργάζεται σε γραφείο περνάει πολύ χρόνο κοιτάζοντας την οθόνη του υπολογιστή, χαζεύοντας διάφορες ιστοσελίδες.

    Για αυτόν ακριβώς τον λόγο συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μία λίστα από τα site που θα πρέπει να επισκέπτεστε μία στο τόσο για να βεβαιωθείτε ότι είστε ο καλύτερος άντρας που θα μπορούσε να υπάρξει.

    Hodinkee

    hodinkee

    Εάν είστε λάτρης των ακριβών ρολογιών αλλά δεν ξέρετε το Hodinkee, τότε είναι καιρός να το μάθετε! Δεν υπάρχει καλύτερο website για να ενημερωθείτε για τα πολυτελή ρολόγια, από αυτό.

    InsideHook

    insidehook

    Το InsideHook είναι ένα απόλυτα αντρικό blog στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε για ταξίδια, φαγητό, ποτό αλλά και στυλ!

    TripAdvisor

    tripadvisor

    Είναι σχεδόν αδιανόητο να ετοιμάζεσαι να φύγεις για ταξίδι και να μην έχεις έστω ρίξει μία ματιά στο TripAdvisor, για να πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες και να μάθεις πιο είναι το πιο cool μέρος για να επισκεφθείς!

    Valet Mag

    valet-mag

    Το Valet Mag, είναι το ιδανικό style blog για άνδρες για έναν βασικό λόγο: Δίνει συμβουλές για το πως πρέπει να ντύνεσαι και σου προτείνει μερικούς υπέροχους συνδυασμούς!

    The Infatuation

    the-infatuation

    Το The Infatuation είναι το ιδανικό blog για να δεις ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη σου!

    Mint

    mint

    Το Mint μπορεί να παρακολουθεί τα οικονομικά σας. Εισάγετε τους λογαριασμούς σας και σας δείχνει με πολλούς τρόπους αλλά και διαγράμματα πως το εισόδημά σας και τα έξοδά σας μπορούν να ισοσταθμιστούν.

    GQ

    gq

    Το GQ είναι απλά υπέροχο, καθώς οι συμβουλές του είναι διαχρονικές! Για έναν άντρα που θέλει πάντα να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει!

    Pitchfork

    pitchfork

    Το Pitchfork είναι η “πηγή” της ανεξάρτητης mainstream μουσικής. Εάν θέλετε να γνωρίζετε τι είναι δημοφιλές στην παγκόσμια μουσική σκηνή, τότε αυτό το site είναι το ιδανικό για εσάς!

    Wikipedia

    wikipedia

    Μπορεί η wikipedia να μην αποτελεί έκπληξη, καθώς όλοι την γνωρίζουμε, όμως πρόκειται για ένα website όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για σχεδόν τα πάντα. Από το μακρινό παρελθόν μέχρι και το σήμερα!

    Mr Porter

    mr-porter

    Το Mr Porter είναι κάτι παραπάνω από το καλύτερο μέρος για να αγοράσεις πολυτελή ανδρικά ρούχα! Οι συνδυασμοί που προτείνει είναι εκπληκτικοί και το κάθε κομμάτι απλά υπέροχο!

    NerdWallet

    nerdwallet

    Γεμάτο από χρήσιμες οικονομικές συμβουλές που κάθε άνδρας μπορεί να ακολουθήσει, το NerdWallet μπορεί να σας δείξει πόσα χρήματα έχετε στην κάρτα σας άμεσα και γρήγορα!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σας “πνίγει” το βαρύ πρόγραμμα; 10 απίθανα online κόλπα κάνουν θαύματα και σας σώζουν πολύτιμο χρόνο στη δουλειά

    ΔΕΙΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι 12 εταιρείες που θα δώσουν τη μάχη για τις δημοπρασίες ηλεκτρισμού

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ