Ένταση προκλήθηκε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα με τον παρουσιαστή να φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με αφορμή τη συζήτηση που είχαν για το πώς μπορεί να περιοριστεί το πρόβλημα του συνοστισμού στις ελεύθερες παραλίες, με τον παρουσιαστή να σημειώνει ξανά ότι η λύση είναι να ανοίξουν οι οργανωμένες.
«Σήμερα έχουμε λίγο ένταση, ε;», είπε. Τότε, η παρέα του είπε ότι χθες το βράδυ ήταν η Πανσέληνος, γεγονός που επηρεάζει την ψυχολογία.
«Τα νεύρα σου πώς ήταν; Καλά;», τον ρώτησε ο Νίκος Γεωργιάδης, για να συμπληρώσει η Κατερίνα Γκαγκάκη ότι του Γιώργου είναι πάντα καλά, ενώ των γύρω του παίζουν σαν «φωτάκια».
«Θα σηκωθώ να φύγω σήμερα», είπε λίγο μετά ο Γιώργος Λιάγκας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΑΣΘ: Όλο το σχέδιο για τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης λόγω της προσωρινής διακοπής του Μετρό
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας
- AΚTOR-ΔΕΠΑ: Υπεγράφη η συμφωνία για το αμερικανικό LNG στην P-TEC – Eξάρχου: Σπουδαία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα
- BriQ Properties: Στα €2,830/μετοχή η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών