• LIFE&STYLE

    Ένας απίστευτος τρόπος για να χάσετε κιλά

    • NewsRoom


    Η γυμναστική είναι για πολλούς ένας καλός τρόπος για να κρατούν την φυσική μας κατάσταση σε ένα καλό επίπεδο αλλά και να είμαστε υγιείς. Είναι λίγοι εκείνοι που ακολουθούν ένα πρόγραμμα άσκησης καθημερινά και με μεγάλη ευχαρίστηση. Άλλοι βαριούνται και θυμούνται την γυμναστική πριν βγουν στην παραλία και τρέχουν για να προλάβουν να χάσουν τα περιττά κιλά. Η καλύτερη συγγραφέας Katie Fforde σε συνέντευξή της στη Daily Mail μοιράζεται τα μυστικά της για το πώς κρατάει το σώμα της παρακολουθώντας τηλεόραση.

    «Η γυμναστική είναι ένα από τα πράγματα που μισώ περισσότερο στον κόσμο. Ναι, μου αρέσει ο χορός και το περπάτημα (λίγο), αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι, τι ωραία, που θα ήταν να πήγαινα για τρέξιμο. Αλλά τον περασμένο Ιούνιο, λόγω της υψηλής πίεσης του αίματος και των παιδιών(το να μεγαλώνεις παιδιά είναι πολύ δύσκολο)”λέει η ίδια.

    fitbit
    Παρόλο που  πήγαινα σε ένα ινστιτούτο αδυνατίσματος  για ένα χρόνο , είχα βελτιώσει την εμφάνισή μου και το βάρος μου. Τώρα όμως είναι δύσκολο να χάσω τα κιλά μου και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Είχα βαρεθεί να χάνω ελάχιστα κιλά και αργά.

    Έτσι, στη συνέχεια , οι φίλοι μου με έπεισαν να  πάρω ένα Fitbit,  αυτά τα δημοφιλή πολύχρωμα βραχιολάκια τα οποία είναι εξοπλισμένα με υπέροχα έξυπνα προγράμματα γυμναστικής. Το Fitbit  μετράει βήματα, θερμίδες, απόσταση, ώες ύπνου, ποιότητα ύπνου και τον χρόνο που είσαι δραστήριος κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνδέεται μέσω Bluetooth 4.0 στο iPhone και το Android (όσα μοντέλα έχουν Bluetooth 4.0 LE) με την μπαταρία να διαρκεί μεταξύ 5 και 7 ημερών πριν χρειαστεί φόρτιση ξανά. Oι ιθύνοντες της Fitbit , λένε ότι πρέπει να περπατήσεις 10.000 βήματα την ημέρα – που είναι περίπου πέντε μίλια – για τη βελτίωση της υγείας μας.

    Τέλος λέει ότι “Η  υγεία μου είναι πιο σημαντική από όλα, και αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα. Επίσης, είμαι σε  καλύτερη φυσική κατάσταση,τρώω πιο υγιεινά και η αντοχή μου έχει αυξηθεί. Πολλοί με ρωτάνε για το βάρος μου και αν με έχει βοηθήσει το πρόγραμμα γυμναστικής μπροστά στην τηλεόραση. Ναι, λέω, χαμογελώντας”.



    ΣΧΟΛΙΑ