• Business Of Fashion

    Ανδρικό κοστούμι: Το κλειδί για το διαχρονικό στυλ – Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς

    • Αθηνά Λαρδή

    Corneliani


    Από τα πάρτι στο γραφείο μέχρι τα οικογενειακά γεύματα και τις φιλικές συναθροίσεις, η περίοδος των Χριστουγέννων μας επιτρέπει να φοράμε από το πρωί έως το βράδυ πιο γιορτινά και επίσημα ρούχα.

    Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που προτιμούν ένα πιο χαλαρό στυλ, τολμήστε να επενδύσετε σε μερικά διαχρονικά, αλλά και πιο μοντέρνα κοστούμια και αλλάξτε την εμφάνισή σας. Ιδίως αυτή την εποχή, κάντε τη διαφορά και ξεχωρίστε με ένα από τα πιο κλασσικά ανδρικά looks.

    Στα πολυκαταστήματα attica μπορείτε να βρείτε πληθώρα κοστουμιών, τα οποία ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Με σχέδια ή χωρίς, κλασσικά ή πιο σύγχρονα, σκουρόχρωμα ή με πινελιές χρώματος, κάθε κοστούμι έχει τη δική του προσωπικότητα και αναδεικνύει με τον πιο κομψό τρόπο τον χαρακτήρα του άνδρα που το φοράει. Εάν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας φέτος τα Χριστούγεννα, επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα attica και διαλέξτε ένα κοστούμι που ταιριάζει στο στυλ σας.

    Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδανικές επιλογές για να επιλέξετε:

    Για τους πιο παραδοσιακούς

    Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που αρέσκονται στο κλασσικό και διαχρονικό στυλ, επιλέξτε ένα κομψό, μονόχρωμο κοστούμι, που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Κάντε τη διαφορά επιλέγοντας μια γραβάτα με χρώμα ή prints.

    Corneliani 

    Hugo Boss

    Ted Baker

    Για τους πιο cool 

    Σας αρέσουν τα κοστούμια αλλά δεν θέλετε να «συμβιβαστείτε» με ένα απλό και κλασσικό σύνολο, που ίσως να παραπέμπει σε άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας; Σπάστε τους κανόνες που επιβάλλουν πουκάμισα μέσα από τα κοστούμια και προτιμήστε ένα tshirt, ακόμη και φούτερ, συνδυασμένο με ένα παντελόνι και σακάκι χαλαρότερης γραμμής.

    Corneliani

    Hugo Boss

    Hugo Boss

    Για τους πιο τολμηρούς

    Για όσους πειραματίζονται με το στυλ τους, στα πολυκαταστήματα attica θα βρείτε πολλές επιλογές κοστουμιών, που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο. Τολμήστε και κάντε τη διαφορά.

    John Varvatos

    John Varvatos

    «Φορώντας ένα όμορφα σχεδιασμένο κοστούμι, αναπτερώνεται το ηθικό μου, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου και με βοηθά να με χαρακτηρίζω ως άνθρωπο ο οποίος νοιάζεται για την λεπτομέρεια» είχε πει ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας Gay Talese και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Ένα προσεγμένο κοστούμι, στο κατάλληλο για εσάς στυλ, μπορεί να σας αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο και στα πολυκαταστήματα attica υπάρχουν επιλογές για όλους.

    Μια βόλτα θα σας πείσει.



    ΣΧΟΛΙΑ