• LIFE&STYLE

    Εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον με 30.000 επισκέπτες στην έκθεση Thanks to Tech της Κωτσόβολος


    Έξυπνες οικιακές συσκευές που επικοινωνούν μαζί μας μέσω κινητού τηλεφώνου, εξελιγμένα drones με κορυφαία ανάλυση εικόνας και άλλα πολλά και εντυπωσιακά προϊόντα τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν οι πάνω από 30.000 επισκέπτες της κορυφαίας έκθεσης τεχνολογίας Thanks to Tech της Κωτσόβολος, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017.

    Στα 1.200 τετραγωνικά μέτρα της έκθεσης παρουσιάστηκαν 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην αγορά! Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για συσκευές που μας έρχονται από το… μέλλον, όπως:

     «Έξυπνες» συσκευές που μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν με την «Alexa», η οποία θα φροντίζει να τους ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να τους δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους. Επίσης, πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών ή απλών sms δημιούργησαν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων.

     Ψυγεία με εσωτερικές κάμερες που παρακολουθούν τα τρόφιμα και ειδοποιούν για τη λήξη τους, ενώ δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους τους να ακούνε ραδιόφωνο, να πλοηγούνται στο internet και να ελέγχουν τις συσκευές όλου του σπιτιού.

     Η πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία πρόκειται να εντυπωσιάσουν το κοινό.

     Ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση,

     Αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό

    Επιπλέον, οι νέοι βρήκαν τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες σε τρία διαδοχικά τουρνουά gaming, ξεκινώντας με το Samsung Challenge, συνεχίζοντας με το LG Gaming tournament και κορυφώνοντας την αδρεναλίνη με το G29 Driving Force event, για ατελείωτες διαδρομές από τα cockpits των αμαξιδίων.

    Οι πλούσιες διαδράσεις, όπως καρέκλα για 4D εμπειρία, headset με mixed reality περιεχόμενο, προσομοίωση οδήγησης με το Grand Tourismo Sport, VR τεχνολογίες και drones, ενθουσίασαν τους επισκέπτες, ενώ ένας μεγάλος διαγωνισμός μοίρασε πλούσια δώρα σε πολλούς τυχερούς.

    Να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει στο μέλλον η τεχνολογία.



    ΣΧΟΛΙΑ