• LIFE&STYLE

    Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί (video)

    γαμος


    Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» σήμερα το πρωί, όταν μια γνωστή παρουσία της ελληνικής showbiz έκανε μια φάρσα στους παρουσιαστές, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και μια χαρμόσυνη είδηση.

    Όλα ξεκίνησαν όταν στη ροή της σκαλέτας της εκπομπής άρχισαν να παίζουν φωτογραφίες από τον γάμο των παρουσιαστών της εκπομπής, της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Τότε, στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε μια κυρία, ζητώντας το νυφικό της Κατερίνας Καραβάτου, αλλά και τα σανδάλια του Κρατερού Κατσούλη, καθώς, όπως εξήγησε, πρόκειται να παντρευτεί και τα χρειάζεται για το γάμο.

    Στην πορεία της τηλεφωνικής σύνδεσης, η ομιλούσα άλλαξε τη φωνή και τον τρόπο ομιλίας της, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι άλλη από την παρουσιάστρια και φίλη του ζευγαριού, Μαρία Ηλιάκη, η οποία αποφάσισε απλώς να κάνει πλάκα στους φίλους της.

    Η Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία η Μαρία Ηλιάκη είχε συνυπάρξει στο παρελθόν επαγγελματικά, καθώς ήταν στην ίδια εκπομπή, για να «απαντήσει» στη φάρσα της φίλης της, αποκάλυψε στον αέρα ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της γιατρό, Στέλιο και μάλιστα η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου είναι εκείνη που θα τους παντρέψει. Μάλιστα, όπως είπε η Κατερίνα Καραβάτου, αυτή είναι μια πληροφορία που η ίδια γνώριζε πολύ καιρό και την κρατούσε μυστικό, όμως η φάρσα της φίλης της την «ανάγκασε» να ανταπαντήσει.

    Η Μαρία Ηλιάκη προσπάθησε να αποφύγει το θέμα, ενώ ακούστηκε να λέει ότι δεν παντρεύεται ακόμη, ωστόσο η Κατερίνα Καραβάτου επαναλάμβανε ότι ο γάμος έχει κανονιστεί, με την ίδια να γίνεται κουμπάρα.

    Η Μαρία Ηλιάκη στη συνέχεια προσπάθησε να ολοκληρώσει την τηλεφωνική τους συνομιλία, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσπαθεί να εκμαιεύσει από την παρουσιάστρια κι άλλες πληροφορίες.

    Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο από την εκπομπή «Στη Φωλια των Κου Κου» με την τηλεφωνική παρέμβαση της Μαρίας Ηλιάκη:



    ΣΧΟΛΙΑ