Menu
1.07%
Τζίρος: 280.94 εκατ.

Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα

Life & Style

Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί (video)

Comments

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» σήμερα το πρωί, όταν μια γνωστή παρουσία της ελληνικής showbiz έκανε μια φάρσα στους παρουσιαστές, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και μια χαρμόσυνη είδηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη ροή της σκαλέτας της εκπομπής άρχισαν να παίζουν φωτογραφίες από τον γάμο των παρουσιαστών της εκπομπής, της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Τότε, στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε μια κυρία, ζητώντας το νυφικό της Κατερίνας Καραβάτου, αλλά και τα σανδάλια του Κρατερού Κατσούλη, καθώς, όπως εξήγησε, πρόκειται να παντρευτεί και τα χρειάζεται για το γάμο.

Στην πορεία της τηλεφωνικής σύνδεσης, η ομιλούσα άλλαξε τη φωνή και τον τρόπο ομιλίας της, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι άλλη από την παρουσιάστρια και φίλη του ζευγαριού, Μαρία Ηλιάκη, η οποία αποφάσισε απλώς να κάνει πλάκα στους φίλους της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία η Μαρία Ηλιάκη είχε συνυπάρξει στο παρελθόν επαγγελματικά, καθώς ήταν στην ίδια εκπομπή, για να «απαντήσει» στη φάρσα της φίλης της, αποκάλυψε στον αέρα ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της γιατρό, Στέλιο και μάλιστα η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου είναι εκείνη που θα τους παντρέψει. Μάλιστα, όπως είπε η Κατερίνα Καραβάτου, αυτή είναι μια πληροφορία που η ίδια γνώριζε πολύ καιρό και την κρατούσε μυστικό, όμως η φάρσα της φίλης της την «ανάγκασε» να ανταπαντήσει.

Η Μαρία Ηλιάκη προσπάθησε να αποφύγει το θέμα, ενώ ακούστηκε να λέει ότι δεν παντρεύεται ακόμη, ωστόσο η Κατερίνα Καραβάτου επαναλάμβανε ότι ο γάμος έχει κανονιστεί, με την ίδια να γίνεται κουμπάρα.

Η Μαρία Ηλιάκη στη συνέχεια προσπάθησε να ολοκληρώσει την τηλεφωνική τους συνομιλία, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσπαθεί να εκμαιεύσει από την παρουσιάστρια κι άλλες πληροφορίες.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο από την εκπομπή «Στη Φωλια των Κου Κου» με την τηλεφωνική παρέμβαση της Μαρίας Ηλιάκη:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιερρακάκης: Πάντρεψε τον υπουργό Οικονομικών της Ρουμανίας (Φωτογραφία)
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
Γιώργος Μαζωνάκης: Το τηλεφώνημα του γιατρού στο ΕΚΑΒ μετά την ανακοπή – Χορήγησε δυο ενέσεις αδρεναλίνης
Άννα Βίσση: Με εντυπωσιακή δημιουργία Schiaparelli στο επίσημο δείπνο της UNESCO στην Ακρόπολη
Δέσποινα Μοιραράκη: Θυμήθηκε τότε που ο Γιώργος Μαζωνάκης την μιμήθηκε – «Καλό παράδεισο… Μεγάλε Μαζω»
Η πρώην σύντροφος του Μαζωνάκη τον αποχαιρετά με μία κοινή φωτογραφία τους: «Γιώργη μου», έγραψε η Μαρία Δελόγκα
Δεληβοριάς για Μαζωνάκη: Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια – Ο Γιώργος το τάμα του το έκανε στη νύχτα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με τη Μαρίνα Βερνίκου και τη νεογέννητη κόρη της πάνω σε yacht
Μελίνα Ασλανίδου για θάνατο Μαζωνάκη: Δεν το πιστεύω ότι έχει «φύγει» ο Γιώργος