• LIFE&STYLE

    Ελένη Ράντου: Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου

    • NewsRoom
    ελενη ραντου

    Ελένη Ράντου


    Για το πώς βιώνει η ίδια την καραντίνα και την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία μίλησε στην εκπομπή Dot, η Ελένη Ράντου.

    Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι όσο μένει σπίτι έχει φτιάξει ντουλάπες, έχει πετάξει άχρηστα πράγματα που δεν χρειάζεται, ενώ ασχολείται με το διάβασμα, καθώς και το μαγείρεμα.

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, μπήκε μέχρι και στην κουζίνα για να της δείξει η κόρη της να μαγειρεύει.

    Ωστόσο, η Ελένη Ράντου δήλωσε πως:

    «Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι γιατί είναι μαζί η μητέρα μου, οι κοπέλες που τη φροντίζουν, η κόρη μου και πρέπει να συνταιριάξει ο ένας με τα χούγια του άλλου και αυτό δεν είναι εύκολο.

    Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές.

    Όταν δεν έχει επιλογές κάθεται και το ‘τρώει’, και λέει αυτό είναι μονόδρομος».

    Αναφερομένη στον «ψεύτικο» τρόπο με τον οποίο οι διάσημοι μέσα από την τηλεόραση και τα Μίντια γενικότερα επιχειρούν να δώσουν κουράγιο στον κόσμο, η Ελένη Ράντου δήλωσε:

    «Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα και να δώσει έτσι κουράγιο.

    Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, χαρούμενοι, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας, ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας.

    Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις».

    Και συμπλήρωσε για το διαφημιστικό σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου με το #ΜένουμεΣπίτι:

    «Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Πώς να το κάνουμε, δε νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω κι αυτό και να δω πού θα με πάει».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ