• LIFE&STYLE

    Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Just married! (pics)

    χατζιδου

    Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου


    Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες η Ελένη Χατζίδου και ο αγαπημένος της, Ετεοκλής Παύλου, σε μια τελετή πολιτικού γάμου, στο πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου.

    Το ζευγάρι αποφάσισε να τελέσει τώρα τον πολιτικό γάμο και να αφήσει τον θρησκευτικό για αργότερα, όταν οι δυο τους θα βαφτίσουν και το μωρό που περιμένουν.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο και πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι πρόκειται για μια σχέση που θα τους αλλάξει τη ζωή. Μάλιστα, σε πολύ λίγο καιρό, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, αφού η Ελένη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

    Και μπορεί το ζευγάρι να άφησε τη μεγάλη γιορτή του θρησκευτικού γάμου για αργότερα, ωστόσο το γλέντι που ακολούθησε μετά τον χθεσινό πολιτικό γάμο ήταν μεγάλο και χρωμάτισε την χαρμόσυνη ημέρα του ζευγαριού. Καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν στενοί φίλοι και συγγενείς.

    Υπενθυμίζεται ότι, προ ημερών, το ζευγάρι ανακοίνωσε, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι το παιδί που περιμένουν είναι κοριτσάκι, ενώ παράλληλα αποκάλυψαν ότι επιθυμούν να το ονομάσουν Μελίτα-Δήμητρα. Μελίτα ήταν εκείνο το όνομα που άρεσε και στους δύο για την κόρη τους, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή. Όσο για την εγκυμοσύνη της, η Ελένη Χατζίδου την είχε ανακοινώσει μέσω Instagram, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλιά και τούλι στα μαλλιά, σαν άλλη Μπιγιονσέ. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε μέσα στο μίνι ροζ φόρεμά της.

    χατζιδου
    Η Ελένη Χατζίδου με φίλες της στο γάμο της

    Άλλωστε, το φόρεμα της νύφης αλλά και όλος ο στολισμός ήταν εκείνα που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

    Το μήνυμα της Ελένης Χατζίδου, που ακολούθησε μετά τον γάμο, σχετικά με την  τρυφερή αυτή ημέρα ήταν άκρως συγκινητικό και αναφέρει τα εξής:

    «Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορούσα να τη φανταστώ…Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα, με τόσες αρετές, που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό! Ευχαριστώ όλους τους αδερφικούς φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε (@a_polydorou σε σένα πάει αυτό,ο θρησκευτικός είναι κοντά?). Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας, παρ’ όλα αυτά δε θα μπορούσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πούμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο. Ανυπομονούμε για τη μπέμπα, ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ’ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας! #justmarried».

    χατζιδου
    Η Ελένη Χατζίδου στο γάμο της
    χατζιδου
    Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο γλέντι του γάμου τους
    χατζιδου
    Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο γλέντι του γάμου τους
    χατζιδου
    Οι γαμήλιες τούρτες
    χατζιδου
    Από τον γάμο της ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου



    ΣΧΟΛΙΑ