ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντώνης Λυμπέρης: Ο συγκλονιστικός επικήδειος του γιου του – Μου έλεγε «μη με ακούς όταν λέω ότι δεν αντέχω τον πόνο, έτσι το λέω»»
«Ραγίζει» καρδιές η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, η οποία μίλησε δημόσια για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, μετά τον θάνατο του συζύγου της και εκδότη, Αντώνη Λυμπέρη.
Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Αντώνη Λυμπέρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο, σε ηλικία 71 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη εξομολογήθηκε ότι νιώθει βαθιά μοναξιά, καθώς η απουσία του είναι αβάσταχτη, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις διακοπές, που πλέον της προκαλούν θλίψη.
Παρά την αγάπη των γύρω της δήλωσε πως τίποτα δεν μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Αντώνης Λυμπέρης.
Ειδικότερα, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χέρι του συζύγου της, ο οποίος βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι, έγραψε: «8 μήνες χωρίς το χέρι σου στο χέρι μου, τώρα φοράω την βέρα σου για να αγγίζω κάποιο ξεχασμένο σου αποτύπωμα. Οι διακοπές είναι σαν τα Χριστούγεννα και όλες τις αργίες, ένας εφιάλτης για εμένα που σε λάτρεψε τόσο. Η καθημερινότητα αφόρητη, όσους φίλους κι αν έχεις που σε αγαπούν, όσα παιδιά και αν σε λατρεύουν ως μάνα τους! Είμαι ολομόναχη, χαμένη χωρίς εσένα, γιατί εσύ ήσουν ο προορισμός μου, η πατρίδα μου, ο τόπος μου, η γενέτειρα μου».
Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας