• LIFE&STYLE

    Έλενα Ακρίτα για τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»: «Δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι bitch»

    • NewsRoom
    Έλενα Ακρίτα

    Έλενα Ακρίτα. δημοσιογράφος , αρθρογράφος


    Συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε η Έλενα Ακρίτα, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο Αδύναμος Κρίκος», αλλά και στο βιβίο που έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

    Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας δήλωσε για τον ντόρο που έγινε με το βιβλίο του νικητή του πρώτου Survivor:

    «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε απαξιωτικά για το βιβλίο του Ντάνου. Είμαστε όλοι αναλφάβητοι ή έστω ημιαναλφάβητοι. Αφού δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

    Δεν είναι δυνατόν να χλευάζουμε το ότι ο Ντάνος έγραψε βιβλίο. Είμαστε τόσο υποκριτές. Έλεγαν για τον εκδοτικό οίκο του Ντάνου ότι παλιά έβγαζε καλά λεξικά. Τα έχουν αγοράσει;

    Από τον Ντάνο θα ζήσει ο εκδοτικός, μια χαρά παιδί είναι».

    Όσο για την επιστροφή του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» που παρουσίαζε η ίδια με επιτυχία στο παρελθόν και που φέτος παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος, είπε:

    «Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση. Επιστρέφει ‘Ο πιο αδύναμος κρίκος’ και θα το κάνει ο Τάσος Τρύφωνος που είναι πολύ καλός. Όμως επειδή μου προτάθηκε και εμένα να το κάνω πέρυσι από τον Τζώνη Καλημέρη, πιστεύω αυτή η εποχή είναι άγρια.

    Όταν έκανα εγώ τον αδύναμο κρίκο που είναι σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, ο άλλος ήθελε τα λεφτά για να πάρει το κορίτσι του να ανεβεί στην μηχανή και να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ή το ήθελε για ένα δώρο.

    Τώρα όταν νιώθεις το βλέμμα του ανθρώπου απέναντι σου, που παίζει για να πληρώσει το γάλα του παιδιού του, συγνώμη δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι bitch. Εύχομαι στον Τάσο να πάνε όλα καλά αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ