• LIFE&STYLE

    Εκτός τηλεόρασης η Ελένη Μενεγάκη: Η επιστολή στον Alpha και το ταξίδι στην Αμερική (video)

    • NewsRoom

    Ελένη Μενεγάκη


    Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να αποχωρήσει οριστικά από τον Alpha, αλλά και από τον χώρο της τηλεόρασης, γενικότερα.

    Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη», λήγει το καλοκαίρι του 2020.

    Φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μην ανανεώνει το συμβόλαιο, κάτι που, σύμφωνα με το «Πρωινό», ενημέρωσε με γραπτή επιστολή τους ιθύνοντες.

    Όπως φημολογείται, η παρουσιάστρια, που ξεκίνησε από τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1, σκοπεύει να πει «αντίο» στο κοινό της και να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση.

    Μάλιστα, λέγεται ότι η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο θα κάνουν ένα ταξίδι στην Αμερική τον ερχόμενο Οκτώβρη.

    Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στον αέρα του «Πρωινού»: «Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ενημέρωση έγινε από την Ελένη Μενεγάκη με επιστολή, δεν έγινε προφορικά.

    Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι θα κάνει, ούτε ξέρω τι προτάσεις και αν της έχουν γίνει προτάσεις.

    Ξέρω όμως ότι ο Alpha γνωρίζει τις προθέσεις της, ότι μετά το τέλος του συμβόλαιό της το καλοκαίρι, τέλος».

    Τι δήλωσε η Λίτσα Πατέρα για το τηλεοπτικό μέλλον της Μενεγάκη:



    ΣΧΟΛΙΑ