• LIFE&STYLE

    Εκτός My Style Rocks ο Λάκης Γαβαλάς – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

    • NewsRoom

    Λάκης Γαβαλάς


    Τις φήμες που θέλουν τον Λάκη Γαβαλά να αποχωρεί οριστικά από το My Style Rocks επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής μόδας στα social media.

    Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λάκης Γαβαλάς ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

    Όπως έγραψε, δεν θα βρίσκεται στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ εξαιτίας των θεατρικών υποχρεώσεών του, αλλά και της πρωτοφανούς κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

    Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει είναι ένας παλιός γνώριμος που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks. Ο λόγος για τον γνωστό φωτογράφο, Χάρη Χριστόπουλο.

    «Αγαπημένοι μου ακόλουθοι καλησπέρα…

    Μια είδηση σας τάραξε σήμερα αυτή του ότι δεν θα καθίσω στην καρέκλα του κριτή στο My Style Rocks αυτήν την σεζόν και είχα αρκετά DM για διευκρινίσεις…

    Ναι, λοιπόν, είναι γεγονός.

    Λόγω αρχικά κάποιων θεατρικών υποχρεώσεων που τυγχάνει να συμπίπτουν με το σόου, αλλά και οι συνθήκες κορονοϊού κ.λ.π. με κάνουν να αντικατασταθώ με τον φίλο μου και καταξιωμένο φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο αλλά και γνώστη του σόου μιας και ξαναυπήρξε κριτής του..

    Είμαι σίγουρος ότι μαζί με την γλυκιά Έλενα Χριστοπούλου και τον ενσωματωμένο με το σόου αγαπημένο Στέλιο Κουδουνάρη, θα είναι κάτι που κανένας τηλεθεατής δεν πρέπει να χάσει..

    Γι’ αυτούς που αναρωτιόνταν τι θα φορούσα στο πρώτο γύρισμα, ιδού εδώ σε αυτήν την φωτογραφία…

    Καλή επιτυχία σε όλες τις διαγωνιζόμενες…», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Αγαπημενοι μου ακολουθοι καλησπερα…🙏🏼 Μια ειδηση σας ταραξε σημερα αυτη του οτι δεν θα καθησω στην καρεκλα του κριτη στο @grmystylerocks αυτην την σαιζον και ειχα αρκετα DM για διευκρινησεις… Ναι λοιπον ειναι γεγονος 😳 Λογω αρχικα καποιων θεατρικων υποχρεωσεων που τυνχανει να συμπιπτουν με το σοου, αλλα και οι συνθηκες κορωνοιου κλπ με κανουν να αντικατασταθω με τον φιλο μου και καταξιομενο φωτογραφο Χαρη Χριστοπουλο αλλα και γνωστη του σοου μιας και ξαναυπηρξε κριτης του..🙏🏼‼️👌🏼 Ειμαι σιγουρος οτι μαζι με την γλυκεια Ελενα Χριστοπουλου και τον ενσωματωμενο με το σοου αγαπημενο Στελιο Κουδουναρη, θα ειναι κατι που κανενας τηλεθεατης δενπρεπει να χασει…👌🏼 Γι αυτους που αναρωτιονταν τι θα φορουσα στο πρωτο γυρησμα, ιδου εδω σε αυτην την φωτογραφια…👳🏾‍♀️ Καλη επιτυχια σε ολες τις διαγωνιζομενες..🥂🍾 @grmystylerocks #friends #show #styling #class #competition #tvshow

    A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on



    ΣΧΟΛΙΑ