Menu
0.25%
Τζίρος: 171.94 εκατ.

Δύο Mercedes-Maybach, ένας LeBron James και οι συντεταγμένες του Akron

Life & Style

Η έκθεση «Science Fiction: ταξίδι στο άγνωστο» με τη στήριξη της COSMOTE στη Στέγη

Comments

Tην έκθεση «Science Fiction: ταξίδι στο άγνωστο» που παρουσιάζεται έως τις 14 Ιανουαρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στηρίζει η COSMOTE. Για τρίτη συνεχή χρονιά η COSMOTE συμμετέχει ως χορηγός στις εκθέσεις της Στέγης, που αξιοποιούν διαφορετικά μέσα και μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης οι οποίες βασίζονται στην τεχνολογία ή επηρεάζονται από αυτήν.

Η έκθεση «Science Fiction: ταξίδι στο άγνωστο» είναι ένα απολαυστικό ταξίδι επιστημονικής φαντασίας μέσα από εμβληματικά βιβλία και κόμιξ, κινηματογραφικά και μουσικά έργα. Από τον Ιούλιο Βερν στον Darth Vader, χαμένες πόλεις, μυθικά τέρατα, εξωγήινες απειλές και πολλά άλλα συνθέτουν τον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων δεκαετιών. Οι επισκέπτες θα συναντήσουν έργα εμπνευσμένα από τις μυστηριώδεις χώρες του Ιουλίου Βερν και του Τζόναθαν Σουίφτ, θα εξερευνήσουν τους γαλαξίες με τους ήρωες του “Star Wars” και τους εξωγήινους του “Alien”, θα δουν από κοντά τις εμβληματικές διαστημικές στολές κινηματογραφικών blockbusters, όπως το “Star Trek” και το “Interstellar”.

Η έκθεση περιλαμβάνει και έργα σύγχρονων καλλιτεχνών που εμπνέονται από τις δυνατότητες της επιστημονικής φαντασίας. Την έκθεση πλαισιώνουν επίσης, διάφορες συναυλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια και κινηματογραφικές προβολές.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.sgt.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Κούστας: Το σπάσιμο των πιάτων στους Αρκιούς, το τραγούδι της Άννας Βίσση με τον Λευτέρη Πανταζή και το φιλί στη σύζυγό του Δήμητρα (video)
Η Μαντόνα στα Μετέωρα – Επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Βαρλαάμ (video)
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Σήμερα η Χαλκιδική πονάει (pics & video)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαλαρές διακοπές στη Μεσσηνία (video)
Μαντόνα: Στην Κέρκυρα με ιδιωτική πτήση – Η πολυτελής βίλα, η θαλαμηγός και ο επόμενος σταθμός της
Eurovision 2027: Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας ο 71ος διαγωνισμός
Panerai Immersion: Μια νέα έκθεση διηγείται το ταξίδι από τη Φλωρεντία και το Πολεμικό Ναυτικό στα βάθη της θάλασσας
Πώς Disney+, Amazon και Netflix αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη του αθλητισμού στην Ευρώπη και πώς επηρεάζεται η Ελλάδα
Στη Σαντορίνη η Νικόλ Κίντμαν – Το μήνυμα στο παλιό της σχολείο (video)
Βασίλης Σπανούλης-Ολυμπία Χοψονίδου: Πώς αντέδρασαν στο λάθος του γιου τους (video)