• LIFE&STYLE

    Η εκρηκτική Charlotte McKinney στην πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση της (Φωτο)

    • NewsRoom


    Το sexy μοντέλο και ηθοποιός, Charlotte McKinney ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο για λογαριασμό γνωστής εταιρείας μόνο με τα εσώρουχά της. Η νέα πρωταγωνίστρια του Baywatch Charlotte McKinney προβάλλει για ακόμη μία φορά το πλούσιο μπούστο της και αποδεικνύει γιατί να φορέσει το θρυλικό κόκκινο μαγιό της ναυαγοσώστριας. Η McKinney τα έχει όλα: καλογυμνασμένους κοιλιακούς, πληθωρικό στήθος, καλλίγραμμα πόδια και αγγελικό πρόσωπο. Όλα  κάνουν τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλά.

    Charlotte-McKinney

    Η 22χρονη Αμερικανίδα άφησε το σχολείο στην ηλικία των 17 ετών για να αφιερώσει την καριέρα της στο modelling. Μετά από την μισόγυμνη εμφάνισή της στο Super Bowl, τον τελικό του πρωταθλήματος football (αμερικάνικο ποδόσφαιρο), πια η Charlotte McKinney είναι μοντέλο της Guess, η οποία ήταν η μόνη εταιρεία που δέχθηκε το γνωστό μοντέλο και θαυμάζει τις καμπύλες της. Λέει χαρακτηριστικά: “Το να είμαι μοντέλο της Guess, με κάνει να νιώθω άνετα και να είμαι ο εαυτός μου. Δεν νιώθω άσχημα που είμαι παραπάνω χυμώδης και με καμπύλες, αλλά αντίθετα αναδεικνύω αυτά τα προσόντα.”

       Charlotte-McKinney4

    Η Charlotte McKinney έχει πει πως το μεγάλος της στήθος την εμπόδισε να υπογράψει κάποια σημαντικά συμβόλαια. «Μετακόμισα στο Miami για να ασχοληθώ με το modeling, αλλά είχα πολλές απορρίψεις και με κοκομεταχειρήστηκαν». Έτσι άρχισα να ανεβάζω υλικό από φωτογραφήσεις μου στο Instagram και στο διαδίκτυο γενικά.

    charlotte-mckinney23



    ΣΧΟΛΙΑ