Σε εκπομπή θα δούμε τη μια εκ των δύο νικητριών του GNTM 2, Κάτια Ταραμπάνκο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Το πανέμορφο μοντέλο που είχε προκαλέσει με τη συμπεριφορά της στο ριάλιτι μοντέλων του Star και μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της στο κανάλι του Φαλήρου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, η Κάτια δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΪ για να αντικαταστήσει την Κάλλια Ελευθερίου στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι».
Συνεπώς στα νέα επεισόδια της εκπομπής θα απολαύσουμε την Κάτια Ταραμπάνκο μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο να σαλπάρουν στο Αιγαίο.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.