• LIFE&STYLE

    Eκατομμυριούχος, πανέμορφη, μανούλα και… μόνη

    • NewsRoom


    Για μια γυναίκα το να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της είναι αρκετά δύσκολο και ακόμη δυσκολότερο όταν δουλεύει παράλληλα. Αλλά όταν είναι εκατομμυριούχος αλλάζουν τα δεδομένα. Η Goga Ashkenazi, η οποία είναι φίλη του Πρίγκιπα Ανδρέα, αφήνει τα δύο παιδιά της στη φροντίδα νταντάδων, αφού εκείνη δουλεύει αρκετά. Ο Adam, 8 χρονών και ο Alan, 4 χρονών έχουν ξεχωριστές νταντάδες και δασκάλους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και βλέπουν τη μαμά τους τα σαββατοκύριακα, όταν εκείνη επιστρέφει στην Βρετανία από την Ιταλία, όπου δουλεύει. Η 36χρονη Goga λέει, πως σκέφτεται τα παιδιά της συνέχεια, όταν βρίσκεται μακριά τους, της λείπουν και θέλει να είναι μαζί της, αλλά δεν υπάρχουν σχολεία στο Μιλάνο.

    Ladies Day, Royal Ascot, Britain - 21 Jun 2007
    Όταν τα σχολεία κλείνουν οργανώνει τις διακοπές των παιδιών της. Το Πάσχα, τα αγόρια βρίσκονται στην Ελβετία και κάνουν σκι μέχρι και την τελευταία ημέρα διακοπών τους. Goga Ashkenazi
    Η νεαρή μαμά εκατομμυριούχος τονίζει ότι σέβεται ιδιαίτερα τις γυναίκες, που  δουλεύουν και φροντίζουν την οικογένειά τους. Η βοήθεια από την οικογένειά της είναι μεγάλη. “Δεν μπορώ να είμαι καλή συνέχεια σε ό,τι κάνω όπως θα έπρεπε με τα παιδιά μου, είναι δύσκολο.” λέει χαρακτηριστικά.
    AmfARs 20th Annual Cinema Against AIDS
    Η Goga ξεκίνησε την καριέρα της ως τραπεζίτης -επενδυτής, και δημιούργησε την περιουσία της στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου του Καζακστάν. Στην συνέχεια αγόρασε  την ετικέτα της ιταλικής μόδας  Vionnet. Πριν  από τέσσερα χρόνια όρισε τον εαυτό της «καλλιτεχνικό διευθυντή». Αποφάσισε να μπει στον χώρο της μόδας όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο γιο της. Ήταν κάτι που πάντα ήθελε και ονειρευόταν και είναι πολύ χαρούμενη που ασχολείται με τον χώρο αυτό.
    Goga Ashkenazi7
    Η εκατομμυριούχος Goga, γεννήθηκε στη Μόσχα και σε ηλικία 12 χρόνων εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στο Λονδίνο για να ξεκινήσει σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Σπούδασε Ιστορία και Φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. Όπως λέει η ίδια η δουλειά δεν της άρεσε ποτέ.
    goga-1
    Η οικονομική επιτυχία ήταν η κινητήρια δύναμή της. Η γέννηση των παιδιών της ήταν εθνικό σκάνδαλο στο Καζακσταν, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας τους είναι ο Timur Kulibayev, ο παντρεμένος γιος του Προέδρου της χώρας. Ο Timur Kulibayev κατηγορήθηκε για ξέπλυμα χρήματος.
    Goga Ashkenazi3
    Goga_127799c
    Το σπίτι της στο Λονδίνο είναι υπερπολυτελές και τα παιδιά έχουν ξεχωριστό χώρο για την μελέτη τους, ενώ τα βράδια τους αρέσει να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο. Συχνά, δέχονται για δείπνο τον Δούκα της Υόρκης και την οικογένεια Beckham, αφού είναι και γείτονες.
    Goga Ashkenazi6



    ΣΧΟΛΙΑ