• LIFE&STYLE

    Έκανε η Μέγκαν Μαρκλ Photoshop στο 8 μηνών παιδί της;

    • NewsRoom


    Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πριγκιπικού ζεύγους του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να τους κατηγορούν μέχρι και για χρήση του… Photoshop.

    Από την  παραμονή των Χριστουγέννων, όταν και δημοσιεύθηκε η χριστουγεννιάτικη κάρτα στον επίσημο λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους του Σάσσεξ στο Instagram, χιλιάδες φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να αφήσουν τα σχόλιά τους.

    Στην οικογενειακή φωτογραφία, η οποία στάλθηκε σε συγγενείς και φίλους του ζευγαριού για τις γιορτές, πρωταγωνιστής είναι ο 8μηνων Άρτσι. Πίσω του εμφανίζονται, κάπως θολά, οι γονείς του. Αρκετοί από τους ακόλουθους του ζευγαριού, όμως, διαπίστωσαν ότι «κάτι δεν πήγαινε καλά» με τη φωτογραφία, καθώς ο Άρτσι ήταν σαν να είχε «κολλήσει» στη φωτογραφία των γονιών του.

    Προς υπεράσπιση του ζευγαριού η φίλη της Μέγκαν, η ηθοποιός Τζανίνα Γκαβανκάρ, δήλωσε πως ήταν αυτή που τράβηξε τη φωτογραφία. Μάλιστα, μοιράστηκε στο Twitter την αρχική μορφή της, βάζοντας ένα τέλος στα σχόλια για χρήση του Photoshop.



    ΣΧΟΛΙΑ