• LIFE&STYLE

    Έγκυος η Anne Hathaway

    • NewsRoom

    Αν Χάθαγουεϊ


    Δεύτερη εγκυμοσύνη για την Αν Χάθαγουεϊ

    Μία ευχάριστη είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την διάσημη ηθοποιό Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway).

    Η πανέμορφη και ταλαντούχα Αμερικανίδα ηθοποιός ανακοίνωσε ότι είναι ξανά έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

    Τα αποκαλυπτήρια έκανε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζοντας μία σέλφι με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, μπροστά σε έναν καθρέφτη.

    Η Αν Χάθαγουεϊ φρόντισε να περάσει και ένα ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα, το οποίο συνόδευε την εικόνα που μοιράστηκε με τους σχεδόν 15 εκατομμύρια followers της.

    Όπως έγραψε η 36χρονη ηθοποιός καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν ήταν εύκολη, ενώ έστειλε την αγάπη της σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν θέματα υπογονιμότητας.

    «Δεν είναι για κάποια ταινία», επεσήμανε αρχικά με μία δόση χιούμορ, η ηθοποιός, ενώ συνέχισε: «Πέρα από την πλάκα, για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας και η σύλληψη είναι μία κόλαση, σας παρακαλώ να ξέρετε πως δεν ήταν μία απλή διαδρομή για καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη».

    Το πρώτο της παιδί με τον ηθοποιό Άνταμ Σούλμαν υποδέχτηκε τον Απρίλιο του 2016. Οι δυο τους απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι, τον πλέον 3χρονο Τζόναθαν.

    Μετά τη γέννα της και κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή «Good Morning America», η Αν Χάθαγουεϊ υποστήριξε πως δεν σχεδίαζε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της δημόσια, ωστόσο ένα φωτογράφος την απαθανάτισε με φουσκωμένη την κοιλίτσα της με αποτέλεσμα να μην έχει άλλη επιλογή από το να την δημοσιοποιήσει.

    χαθαγουει
    Άνταμ Σούλμαν και Αν ΧάθαγουεΪ

    Ακόμα και τότε, η γλυκιά μανούλα φρόντισε να εμψυχώσει τις νέες μητέρες μέσω ανάρτησής της στο Instagram, μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

    Τόνισε πως δεν θα πρέπει να ντρέπεται καμία μητέρα για τα κιλά της εγκυμοσύνης και παίρνει για άλλες περισσότερο και για άλλες λιγότερο χρόνο μέχρι να τα χάσουν.

    «Είναι όλα αγάπη», είχε γράψει.



    ΣΧΟΛΙΑ