ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λύση για τα χρέη εκατομμυρίων στην ΕΡΤ, το παρασκήνιο με τον Παπαβασιλείου, χαμός με Σημίτη στον Alpha, αλλαγές στη Nova και ποιος αναλαμβάνει το CNN Greek TV
Η επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA, «Έχω παιδιά», που κατέκτησε από την πρώτη στιγμή τις καρδιές των τηλεθεατών με το ευφυές χιούμορ του Λάμπρου Φισφή, ολοκληρώνει τον Α’ κύκλο επεισοδίων της, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 21:00.
Μια σύγχρονη οικογένεια, που παλεύει να ισορροπήσει ανάμεσα σε παιδιά, σχολεία, δουλειές, πεθερικά και το διαρκές χάος, κατάφερε να γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Οι ήρωες της σειράς θα επιστρέψουν δυναμικά την επόμενη σεζόν με νέες ιστορίες καθημερινής τρέλας για να χαρίσουν ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου.
Η περίληψη του τελευταίου επεισοδίου:
Ο Μιχάλης και η Σάρα φαντάζονται τη ζωή τους ως διαφορετικοί γονείς και προσπαθούν να καταλάβουν πώς θα φέρονταν στα παιδιά τους αν ήταν άλλοι άνθρωποι, αν ζούσαν σε άλλες εποχές ή αν είχαν… υπερδυνάμεις.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχοινάς από Λουξεμβούργο: «Κοντά σε συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ«
- WSJ: Ο Τραμπ προωθεί τον Βίκτορ Όρμπαν για γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, θετικοί για κοινή υποψηφιότητα Ρωσία και Κίνα
- Ελούντα: Έφοδος αστυνομικών σε πάρτι Ισραηλινών με κοκαΐνη – 4 συλλήψεις
- Φασούλας για basketgate: Να παραιτηθεί όλο το ΔΣ και να κλείσει τώρα η Ομοσπονδία, εκεί αλλοιώνονται στοιχεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.