• LIFE&STYLE

    Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

    • NewsRoom
    Δούκισσα Νομικού

    Δούκισσα Νομικού


    Δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η όμορφη παρουσιάστρια προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, δεν έχει πάρει πολλά κιλά.

    Απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου στο blog της, Dutchesss Daily έγραψε πως έχει πάρει μονάχα επτά κιλά!

    «Επειδή λαμβάνω πολλά μηνύματα καθημερινά με την τυπική αυτή ερώτηση περί κιλών και διατροφής, θα σου απαντήσω πως έχω πάρει 7 κιλά και μόλις μπήκα στον 8ο μήνα. Και, όπως μου είπε ο γιατρός μου, τους τελευταίους δύο μήνες θα πάρω μαζεμένα κάποια ακόμη, γιατί τότε είναι που μεγαλώνει το μωρό», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

    View this post on Instagram

    Τώρα πια νιώθω αληθινά ο εαυτός μου… Δες αποκλειστικά και για πρώτη φορά, το βίντεο-εξομολόγηση που κάναμε με την L'Oreal Paris για το ανανεωμένο, υπέροχο προϊόν της, τοTrue Match.✨ Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη γι'αυτή τη συνεργασία! ??? Stay tuned! Έρχονται πολλές εκπλήξεις! ?? (Δες ολόκληρο το βίντεο στο @DutchesssDaily.) #newcampaign #soexcited #lorealparisgr #truematch #trueme #weareallworthit #instabeauty #instamakeup #staytuned @lorealmakeup

    A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στη Μύκονο! (φωτογραφίες)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ατυχές περιστατικό στο γάμο της που δεν γνώριζε κανείς έως τώρα!



    ΣΧΟΛΙΑ