• LIFE&STYLE

    Δείτε το trailer που θα χαρίσει το Oscar στη Natalie Portman (video)

    • NewsRoom


    Το πολυαναμενόμενο trailer της ταινίας “Jackie”, κυκλοφόρησε χθες, Τετάρτη, και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Η νέα ταινία του Pablo Larraín, αποτελεί βιογραφία της ζωής της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Jackie Kennedy Onasi και σύμφωνα με τους κριτικούς αναμένεται να σπάσει ταμεία.

    Τη Jackie υποδύεται η γνωστή 35χρονη star του Holywood, Natalie Portman, σε μία ερμηνεία που έχει ήδη χαρακτηριστεί από τους κριτικούς “καθηλωτική”. Στην ταινία η Portman αναδεικνύει την ευαίσθητη πλευρά της πιο γνωστής χήρας της Αμερικής, απεικονίζοντας, μεταξύ άλλων και τις μέρες που ακολούθησαν μετά τη δολοφονία του πρώτου συζύγου της και πρόεδρου των ΗΠΑ, J.F. Kennedy, στις 22 Νοεμβρίου του 1963 στη πλατεία Ντίλι στο Ντάλας του Τέξας.

    natalie-portman-jackie-kennedy

    Ο Pablo Larrain, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να είχε γυρίσει την ταινία με καμία άλλη ηθοποιό. “Ήταν ένας συνδυασμός από κομψότητα, εξυπνάδα και ευαισθησία”, ανέφερε ο σκηνοθέτης της ταινίας, ενώ προσέθεσε πως η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός “κατάφερε να συνδυάσει την ομορφιά με τη θλίψη, συνδυασμός πολύ δυνατός για την κουλτούρα μας”.

    Παράλληλα η Portman δήλωσε για τον ρόλο της σε δημοσιογράφο του Vanity Fair ότι “πάντα την σεβόμουν. Εννοώ πως όποτε την έβλεπα έλεγα πόσο κομψή είναι!”. Ωστόσο η ηθοποιός ανέφερε πως ερμηνεύοντας την Jackie, πέρα από το πρότυπο του στυλ και της κομψής ομορφιάς, είδε μία γυναίκα που παρά τον αιφνίδιο χαμό του συζύγου της, προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της, ενώ μέσα της κατέρρεε, επιδεικνύοντας σθένος. Η Jackie γνώριζε πολύ καλά ότι αποτελούσε σύμβολο για πολύ κόσμο και σε καμία περίπτωση αυτό δεν έπρεπε να αλλάξει!

    “Ήταν ένας λάτρης της ιστορίας και για αυτό το λόγο ήξερε πολύ καλά πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει το ποιος γράφει την ιστορία”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

    Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 2 Δεκεμβρίου, μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το trailer.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Thucydides Dramaticus: Το Θέατρο του Πολέμου

    mononews_contest 1 year

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ