• LIFE&STYLE

    Δείτε πόσο θα πωληθεί η Jaguar του Λύκου της Wall Street σε λίγες ώρες

    • NewsRoom


    Μια Jaguar E-Type που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία  «Ο Λύκος της Wall Street» του Martin Scorsese, θα πωληθεί σε δημοπρασία του οίκου Bonhams στις 5 Ιουνίου στο Greenwich Concours d’Elegance. Στην ταινία, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι η πρώτη μεγάλη αγορά που έκανε ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Leonadro di caprio, ο διαβόητος trader της Wall Street, αμέσως μόλις αποκτά επιτυχία στην καριέρα του ως χρηματιστής.

    WALL STREET

    WALL STREET 3

    Το σπορ αυτοκίνητο, θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που σχεδιάστηκε ποτέ και αποτελεί τον λόγο που ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ο Donnie Azoff (Jonah Hill) προσεγγίζει τον Belfort(Leonardo di Caprio) και τον ρωτά για μια θέση εργασίας.

    Ο Belfort θα αντικαταστήσει τελικά την Jaguar με ένα λευκό Ferrari Testarossa και, στη συνέχεια με ένα δύσμοιρο Lamborghini Countach. Το αυτοκίνητο στην πραγματικότητα  είναι σειράς I XKE – 1962- με εξακύλινδρο κινητήρα κάτω από το μακρύ του καπό.

    WALL STREET 2
    Το αυτοκίνητο εκτιμάται ότι θα πωληθεί 150.000$ έως 175.000$. Αυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που θα βγει φέτος σε δημοπρασία και που έχει συνδεθεί με την ταινία “Wolf of Wall Street”.

    WALL STREET 4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/article-giati-i-latris-tis-kolimvisis-egkatalipoun-tis-pisines-afto-ine-to-neo-trend/50675



    ΣΧΟΛΙΑ