• LIFE&STYLE

    Δείτε ποια είναι τα hobbies των πιο επιτυχημένων ανθρώπων του κόσμου!

    • NewsRoom


    Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου γνωρίζουν πολύ καλά πως η ζωή είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό φαγητό, ύπνο και δουλειά.

    Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως έχουν ανάγκη για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, ενώ μάλιστα εάν προσθέσουμε στις στιγμές αυτές και την ενασχόληση με κάποιο hobby, τότε αυτομάτως γινόμαστε και πιο επιτυχημένοι.

    Για παράδειγμα, η γνώση ενός μουσικού οργάνου ενισχύει την δημιουργικότητα και τις αναλυτικές μας δεξιότητες.

    Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με τα αγαπημένα hobbies των πιο πετυχημένων ανθρώπων του κόσμου:

    Ο Richard Branson παίζει σκάκι

    Richard Branson

    O ιδρυτής της Virgin Group, Richard Branson, είναι γνωστός για την περιπετειώδη φύση του. Παρόλο αυτά, το αγαπημένο hobby του είναι μάλλον περισσότερο εγκεφαλικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, το σκάκι “είναι το ωραιότερο παιχνίδι στον κόσμο” καθώς συνδυάζει τις πιο σημαντικές τεχνικές διάφορων αθλημάτων, όπως την τακτική, το θάρρος, το σχεδιασμό και την λήψη ρίσκων.

     

    Η Meryl Streep πλέκει

    meryl streep

    Η Οσκαρική ηθοποιός, Meryl Streep έχει παραδεχτεί ότι πολλές φορές όταν είναι στο πλατό ασχολείται με το αγαπημένο την πλέξιμο, καθώς όπως έχει σημειώσει είναι μια δραστηριότητα που την ηρεμεί απόλυτα και καθαρίζει τις σκέψεις της. Υπάρχουν όμως και αρκετοί ακόμη star του Hollywood, όπως η Julia Roberts, ο Ryan Gosling και η Christina Hendricks που δηλώνουν φανατικοί θαυμαστές του.

    Ο Bill Gates παίζει bridge

    bill gates

    Ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates έχει αρκετά, κατά τον ίδιο, παλιομοδίτικα hobbies. Ο ίδιος θεωρείται ένας δεινός παίχτης του bridge, ενώ λατρεύει το τένις.

    Η Angelina Jolie συλλέγει όπλα

    angelina jolie

    Η πρώην Lara Croft, είναι φυσικό να ασχολείται με ένα όχι και τόσο “ήρεμο” hobby. Η διάσημη ηθοποιός έχει δηλώσει πως κάνει συλλογή μαχαιριών , καθώς τα βρίσκει ιδιαίτερα ελκυστικά. Αυτή η “μανία” της με τα αιχμηρά αντικείμενα φαίνεται πως ξεκίνησε από την μητέρα της, ενώ από αυτή έχει επηρεαστεί και ο γιος της Maddox, δίνοντας του όμως μαχαίρια τα οποία δεν είναι επικίνδυνα.

    Ο Warren Buffet παίζει το μουσικό όργανο, ukulele

    warren buffet

    Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, o διευθύνων σύμβουλος της, Berkshire Hathaway αγαπάει να παίζει ukulele. Μάλιστα πολλές φορές χρησιμοποιεί το μοναδικό του ταλέντο για να προσφέρει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

    Ο Tom Hanks κάνει συλλογή vintage γραφομηχανών

    Tom Hanks

    Σύμφωνα με αναφορές, ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, συλλέγει τα συγκεκριμένα αντικείμενα ήδη από το 1978, ενώ όπως έχει πει τις χρησιμοποιεί καθημερινά καθώς του αρέσει ο ήχος που κάνουν τα πλήκτρα όταν δακτυλογραφεί.

     

    Ο Sergey Brin είναι “εθισμένος” στην αδρεναλίνη.

    sergey brin

    Στον ελεύθερο του χρόνο, ο συνιδρυτής της Google, θέλει να σπρώχνει τον εαυτό του στα άκρα. Είτε κάνοντας bunjee jumbing, skydiving, το μόνο σίγουρο είναι ότι του αρέσει να ζει στα άκρα.

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/mpori-afentiko-sas-na-sas-anagkasi-na-forate-psilotakouna/60178

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ