Αυλαία σήκωσε η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, με τους τηλεθεατές να συντονίζονται με το «Καλημέρα Ελλάδα» και «Το Πρωινό» για να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν.
Ο Γιώργος Παπαδάκης τερμάτισε πρώτος, στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας ποσοστό τηλεθέασης 15,9%. Αξίζει να σημειωθεί πως στις γυναίκες 45-54, η εκπομπή έφτασε μέχρι και το 30,4%.
Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με αισιόδοξη διάθεση, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ενδιαφέροντα θέματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις ετοίμασαν ένα χορταστικό «Πρωινό» σημειώνοντας μερίδιο 15,8% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Το «Πρωινό» σημείωσε την υψηλότερη επίδοσή του στους άνδρες 45-54, όπου το κοντέρ του άγγιξε το 22,1%, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 18-24 κατέγραψε 19,3%.

Διαβάστε επίσης:
VICE Media Group: Ρεκόρ με 23 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy
Ελένη Μενεγάκη: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της στο MEGA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.