• LIFE&STYLE

    Δημόσιο πρόσωπο αποκαλύπτει: «Περνούσα» στην αστυνομία και με «έκοψε» ψυχίατρος

    • NewsRoom


    Ανάμεσα στους 1.500 υποψηφίους ειδικούς φρουρούς της αστυνομίας ήταν και ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως «Αγάπη Μόνο», ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να γίνει δεκτός, αφού, όπως αποκάλυψε, «κόπηκε» από την ψυχοτεχνική επιτροπή.

    Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο Τάσος Ποτσέπης από την Έδεσσα, που μέσα από τη συμμετοχή του στο «Ραντεβού στα Τυφλά» με τον Μάρκο Σεφερλή και την εκκεντρική του προσωπικότητα κατάφερε να γίνει δημόσιο πρόσωπο και να παραμείνει για αρκετό καιρό στη δημοσιότητα, δηλώνει πως έπεσε θύμα bullying και πως τον απέρριψαν σκόπιμα από την αστυνομία.

    Όπως αναφέρει ο ίδιος, είχε λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς.

    Ωστόσο ο ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛ.ΑΣ. έκριναν τον Τάσο Ποτέτση ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο.

    «Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες.

    Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο.

    Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα.

    Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο, ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή.

    Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ», δήλωσε.

    Παράλληλα και σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποψήφιος ήταν και ο αδελφός του, Κωνσταντίνος, ο οποίος κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις για ειδικός φρουρός.

    Τάσος Ποτσέπης, «Αγάπη Μόνο»



    ΣΧΟΛΙΑ